Ekonomi 20 yıl için vade farkı 0.79

20 yıl için vade farkı 0.79

Paylaş
20 yıl için vade farkı 0.79

Emlak Konut GYO, ‘Güçlü Türkiye için Birlik Vakti’ kampanyasıyla 20 yılda yüzde 0.79 vade farkı ve yüzde 5 peşinatla ev sahibi yapıyor.

Kampanya, şirket bünyesindeki 30 projede geçerli. 31 Mart’a kadar sürecek kampanyada ayrıca; 10 yıla yüzde 0.45 vade farkı, 5 yıla ise ‘0’ vade farkı uygulanıyor.

Aylık ödemeler 930 TL’den başlıyor


Bu sayede ortalama 100 bin lira için kullanılacak kredilerde 240 ay için aylık ödeme 930 lira, 120 ay için ise bin 080 lira dolayında olacak.

Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, “İnşaat sektörünün en büyük ve en deneyimli müteahhitleriyle ve en büyük bankalarıyla yaptığımız görüşmeler sonucunda, ülkemiz ve sektör için büyük bir işbirliğiyle beraber çalışacağız. Bu kampanyamızın konut sektörünün ve bankacılık sektörünün el ele verdiği en güzel örneklerden biri olacağından eminiz. Ülkemizin büyük firmalarının ve bankalarının büyük bir işbirliği ile güçlü bir Türkiye için kolektif çalışmalarını görmek bizi ayrıca çok memnun etmekte” dedi.


İŞTE 30 PROJE

Kampanyaya dahil projeler şöyle: Adım İstanbul, Avrupa Konutları Başakşehir, Avrupark, Emlak Konut Başakşehir Evleri, Başkent Emlak Konutları, Batışehir, Büyükyalı İstanbul, Ebruli Ispartakule, Esenler Emlak Konutları, Evora Denizli, Evvel İstanbul, Gebze Emlak Konutları 3.Etap, Göl Panoroma Evleri, İstmarina, Karat 34, Karat Ofis Bakırköy, Koordinat Çayyolu, Körfezkent 4, Köy Zekeriyaköy, Maslak 1453, Park Mavera 2, Metropol İstanbul, Nevşehir Emlak Konutları, Nidapark Kayaşehir, Nidapark Küçükyalı, Niğde Emlak Konutları, Sofa Loca, Tema Şehir Konya, Tual Adalar, Tual Bahçekent.

Haberin Devamı