Dünya Acı gerçek dişten çıktı

Acı gerçek dişten çıktı

Paylaş
Acı gerçek dişten çıktı

Amerika'da trafik kazası sonrası Abby Guerra'nın öldüğü, arkadaşı Marlena Cantu'nun ağır yaralandığı açıklandı ve...

YARALAR TESPİTİ ZORLAŞTIRDI

Haberin Devamı

Amerika Los Angeles’ta Abby Guerra (19) ile Marlena Cantu (21), erkek arkadaşları Tyler Parker (20) ile gittikleri Disneyland eğlence parkından ciple evlerine dönüyordu. Seyir halindeki cipin arka lastiği patlayınca kaza yaptılar.

Tyler Parker ile kızlardan biri olay yerinde öldü, diğeri ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. İki kızın benzerliği ve yüzlerinde ciddi yaralar olması kimlik tespitini zorlaştırdı.

‘BÖYLE HATA YAPILIR MI?’

Doktorlar, ölen kızın Abby Guerra olduğunu söyledi. Guerra Ailesi, kızlarını gözyaşlarıyla toprağa verdi. Cantu Ailesi, ise hastanede komada yaşam savaşı veren kızları Marlena’ya 1 ay baktı.

Hastanın diş kayıtlarını inceleyen doktorlar, kızların kimliklerini karıştırdıklarını geçtiğimiz cumartesi günü fark etti. Kızlarının ölmediğini öğrenen Guerra Ailesi sevince boğulurken, Cantu Ailesi “Böyle hata yapılır mı?” diye acıya boğuldu.

Haberin Devamı

TÜRKİYE’DE DE YAŞANMIŞTI

İzmir Ödemiş’te tarım işçilerini taşıyan kamyonet geçen yıl 23 Haziran’da devrilmiş, Rabia Efe’nin (16) öldüğü açıklanmıştı. Kazada yaralanan 10 kişiden birinin de Yasemin Çoban (15) olduğu belirtilmişti. 1

0 gün sonra kendine gelen yaralı kız, “Ben Yasemin değil, Rabia’yım” deyince gerçek ortaya çıkmıştı. Yasemin Çoban’ın babası Necdet Çoban, “Kızlar birbirine çok benziyordu. 4 gün boyunca baktığım Rabia’nın kızım Yasemin olduğunu sanmıştım” diye ağlamıştı.