Ekonomi Adalar manzaralı lüks evler satışta

Adalar manzaralı lüks evler satışta

Paylaş
Adalar manzaralı lüks evler satışta

DKY, İstanbul Kartal’da inşa ettiği ‘DKY Ada’ evlerini satışa çıkardı. Evler, 395 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor

4 bloktan oluşan DKY Ada’ da 792 konut yer alıyor. Evler, sınırlı süre için ilk satışa özel fiyatlarla satılıyor. Tipleri ise 2+1’den, 4+1’e kadar balkonlu ve 2+1.5 ve 3+1.5 olarak tasarlandı. Teslimleri ise 36 ay sonra yapılacak.

DKY Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, “DKY Ada ile Kartal’ın en büyük kentsel dönüşüm projesini hayata geçiriyoruz. Adalar manzaralı projemizde 4 mağaza ve 1 kreş de var. SPA merkezi, spor alanları, yürüyüş parkuru, açık ve kapalı yüzme havuzu ise sunduğumuz hizmetler arasında” dedi.

Lansman öncesinde 4 bin talep topladıklarını da belirten Ali Dumankaya, “Projemiz, Kadıköy-Tuzla E-5 hattı, Kadıköy-Kartal Metro Hattı ve Marmaray gibi toplu ulaşıma rahatlıkla ulaşılacak bir bölgede. ‘DKY Ada’ sosyal imkanları dışında, üniversiteler, hastaneler ve alışveriş merkezlerine yakınlığıyla dikkat çekiyor” bilgilerini verdi.

KUTU: ‘EKOPRATİK’ ÖDEME SİSTEMİ

DKY, ‘Ekopratik’ adını verdiği bir ödeme sistemi geliştirdi. Şirket bünyesinde kişiye özel ödeme planları anlık olarak hazırlanabiliyor. Bu sisteme göre, ev alacaklar istedikleri vadelerde, diledikleri peşinat ve ara ödeme tutarlarıyla kendi ödeme planlarını kendileri anlık oluşturabilecekler. 395.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulan DKY ADA’da ekopratik ile alımlarda ise 120 aya varan vade ile ev sahibi olma avantajı sunuyor.

Kutu: DKY projeleri yüzde 100 kazandırıyor

Projelerinden lansman döneminde yapılan alımlar, proje sonuna gelindiğinde yüzde 100’e yakın değer artışı sağladığının altını çizen Ali Dumankaya, “2017 Mart’ta ‘DKY Cadde Erenköy 86’ projesinin teslimini, DKY Sahil Kartal projemizin lansmanını yaptık. Haziran 2017’den beri teslimine başladığımız ve yıl içerisinde teslime devam edeceğimiz ‘Lokum Evler’ projesinin son etabı da dahil olmak üzere inşaatı halen süren projelerimizin toplam yatırım değeri yaklaşık 2.3 milyar lira. 2017’de başlayan projelerimizin değeri ise 1 milyar 180 milyon lira. Halen inşaatı devam eden 7 projede toplam 2 bin 500 konut ve işyeri bulunuyor. Toplamda 825 adet konutun teslimini bu yıl içinde yapmış olacağız” dedi.

FOTO ALTI: 600 milyon lira yatırıma sahip DKY Ada, 24 bloktan oluşan 301 konutun dönüştürülmesiyle elde edilen 19 dönümlük alanda yükselecek.

Haberin Devamı