Gündem 'Adalet Yürüyüşü'nde 8.gün... Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye yanıt geldi

'Adalet Yürüyüşü'nde 8.gün... Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye yanıt geldi

Paylaş
'Adalet Yürüyüşü'nde 8.gün... Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye yanıt geldi

Ankara'dan İstanbul'a yürüyen CHP lideri Kılıçdaroğlu 8. gününe basın açıklamasıyla başladı. MHP lideri Bahçeli'ye yanıt veren Kılıçdaroğlu, "Adalet istiyorsa kendisi de gelsin yürüsün" dedi.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu 'Adalet Yürüyüşü'nün 8. gününe basın açıklamasıyla başladı. Kılıçdaroğlu, Bahçeli'nin "soluğunuz yeterse Pensilvanya'ya kadar gidin, geri gelmeyin" açıklamasına yanıt verdi. Hayatı boyunca Pensilvanya'ya gitmediğini söyleyen Kılıçdaroğlu "Bahçeli istediğini söylesin, adalet istiyorum, adalet istiyorsa kendisi de gelsin yürüsün" dedi.

CHP lideri şunları söyledi:

"Ne Pensilvanya'ya gittim, ne konuştum, ne Pensilvanya bana teşekkür etti. Fetullah Gülen rahatsız olduğu zaman gazetelerde ilan var. Kime teşekkür ettiği var orada. Genel Başkan olarak sadece benim adım yok."


"BUNU SAVUNUYORSA BAHÇELİ BUYURSUN GELSİN"


"Ben bu ülkede adalet istiyorum, adalet istiyorum. Adaletin olduğu yerde devlet düzelir. Adaletin olmadığı yerde insanın bir önemi yoktur. Bunu savunuyorsa sayın Bahçeli buyursun gelsin, bu ülkede adaletsizlik olsun diyorsa demeç vermeye devam etsin."