Selin Çakar ‘Adı Efsane’ ekranda bir efsane yaratabilecek mi?
HABERİ PAYLAŞ

‘Adı Efsane’ ekranda bir efsane yaratabilecek mi?

Haberin Devamı

Bir süre ‘Behzat Ç.’nin yeni bir versiyonuyla ekranlara döneceği konuşulan Erdal Beşikçioğlu aksine yepyeni bir hikayeyle; ‘Adı Efsane’ dizisiyle Kanal D ekranında seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Dizinin ne zaman yayınlanacağı hakkında henüz net bir tarih verilmezken içimden bir ses yayınlanan bir başka dizinin final yapmasıyla ‘Adı Efsane’nin yayına gireceğini söylüyor.

Uzun zaman sonra Gökçe Bahadır’ın başrolü paylaşacağı isimle yakaladığı uyumu daha tanıtımı izlerken hissetmek beni sevindirdi. Yaprak Dökümü’nden sonra oynadığı dizilerde bir türlü istediği enerjiyi yakalayamadığını düşündüğüm Gökçe Bahadır’ın ‘Adı Efsane’de bu durumdan tamamen sıyrılacağını düşünüyorum. Özellikle ‘Aşk çatı kurmaktır ama insanlar çatı kurmak yerine duvar ördükleri için yalnız kalırlar…’ repliği beni gerçekten çok etkiledi.

Erdal Beşikçioğlu ve Gökçe Bahadır’a, Rojda Demirer ve Reha Özcan gibi tanınmış isimler eşlik ederken ‘Adı Efsane’ seyirciyi genç ve yeni yüzlerle de tanıştıracak.

Dizinin kamera arkasında da Müge Turalı Pak, Devrim Yalçın, Emel Sakaraya Aksoy gibi tanıdık isimleri ve müziklerde Alpay Göltekin’i görmek ‘Adı Efsane’yi bir adım daha ileri götürecektir.

‘Adı Efsane’ye bol reyting, ekran başındaki bizlere de iyi seyirler dilerim…

‘Yıldızlar Şahidim’; iki kırık aşk, bir yarım kalan anne oğul hikayesi…


Yakın zamanda seyircisiyle buluşacak bir diğer yeni dizi ise Star Tv’deki ‘Yıldızlar Şahidim’ olacak. Özge Gürel ve Berk Cankat gibi iki sevilen ismi bir araya getiren dizi seyirciye farklı bir hikaye sunacağa benziyor.

Özellikle son yıllarda ‘fan’ olma durumunun gençler tarafından biraz fazlaca abartıldığını göz önünde bulundurursak bu dizi genç seyirciyi ekrana çekmeyi başaracaktır. Ünlü bir pop şarkıcısı ile sıradan bir mahalle kızının hikayesini konu alacaksa kendini oradaki karakterin yerine koyacak binlerce genç kız olacağını tahmin etmek zor değil.

Fakat dizinin tanıtımını izlerken beni daha çok cezbeden ikilinin Canan Ergüder ve Mesut Akusta olduğunu söylemeliyim. Nedense iki güçlü oyuncunun seyirciye çok daha derin ve yaralı bir aşk hikayesi sunacağını düşünüyorum.

Canan Ergüder’in oyunculuğuna hayran biri olarak –ki Güllerin Savaşı’nda Gülfem’in Gülru’dan daha çok sevilmesinin sebebi de kendisinin güçlü oyunculuğudur- diziyi merakla beklediğimi söylemek isterim.

Ünlü pop şarkıcısı Aras’ı Berk Cankat, ona aşık Haziran’ı Özge Gürel canlandırırken, Aras’ın annesi Zeynep rolünde Canan Ergüder’i, babası Fikret rolünde ise Mesut Akusta’yı seyredeceğiz.

Dizinin kesin yayın tarihi henüz açıklanmamış olsa da 69. bölümüyle ekrana veda edecek olan Kiralık Aşk’ın yayın günü olan Cuma’nın seçilmesi bir ihtimal. Umarım Star Tv Cuma akşamını bir diğer yeni dizisi olan ama benim kendisinden pek de umutlu olmadığım ‘İçimdeki Fırtına’ya ayırmaz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder