Faik Gürses Ah şu yılan hikayesi
HABERİ PAYLAŞ

Ah şu yılan hikayesi

Beşiktaş Asbaşkanı Orhan Saka bir müjde verdi her zaman olduğu gibi. Bakan Günay ve Anıtlar Yüksek Kurulu’ndan yanıt geldi: “Yıktırmayız İnönü’yü.” Bu stat bir gün başımıza yıkılacak haberiniz olsun.

SOCRATES’E VAR, YA KEŞAN’A

Keşanspor’un iki futbolcusunun ölümüyle sonuçlanan trafik kazasına Türkiye Futbol Federasyonu son anda uyandı.

[[HAFTAYA]]

Socrates’e saygı duruşu aynı gün çıktı, bizim çocuklara iki gün rötarlı. Etik Kurulu ne der acaba?

BİR LİNÇ BELGESELİ

Kitabın iki adı var. Biri başlıktaki, diğeri de “Son Kale Fenerbahçe”. Hastadan öte bir Fenerli olan aziz dostumuz Ömer Serim TRT 2’nin hayata geçirilmesinde büyük rol oynamıştır. Nokta Kitap’tan satışa sunuldu.

Haberin Devamı

HEP AYNI AĞLAMA

İki günde bir maç oynuyoruz. İngilizler ne yapsın, onlar günaşırı oynuyor.

BİR ÖZKAN SÜMER BAŞLANGIÇ

Oyuncuydu, kaptan oldu, ve başkanlık yaptı. Yazı hayatına Hürriyet’te başladı. İlk gün şöyle dedi: “Suç işleme özgürlüğü istiyorlar.” 58.Madde tarifi ancak böyle anlatılır. Hoş geldin hocam.

SOYUNMA ODASINDAKİ TUVALET

Her gün ileri demokrasi adına atılan nutuklar. Muassır medeniyetler seviyesine çıkışımız adına söylemler. Tesisleşme propagandaları. Bu lafların ışığı altında Fenerbahçeli Volkan’ın Ordu Stadı’ndaki tek tuvaletten bahsedişi, insanın çişini bile kaçırtır.

SUAT KILIÇ’I DİNLERKEN

Bir saat kemiksiz konuştu medyaya. Bülten alabilir miyiz dedim; “Mümkün değil” diye yanıt geldi. “Bakan doğaçlama konuşur” diye eklediler. E bizde doğa insanıyız Sayın Bakan biraz yavaş Allah aşkına.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder