Magazin 'Ajda'yı unutamadım'

'Ajda'yı unutamadım'

Paylaş
'Ajda'yı unutamadım'

35 yıl önce Ajda Pekkan'la birlikte Olympia'da konser veren Enrico Macias, Süperstar'la büyük aşk yaşadığını söyledi ve ekledi...

"Onu hâlâ unutamadım ama artık arkadaşız" Cezayir asıllı Fransız şarkıcı Enrico Macias, 23 Nisan'da Kıbrıs Merit Crystal Cove Otel'de verdiği konserin ardından katıldığı bir televizyon programında, Ajda Pekkan'la ilgili açıklamalar yaptı. 1976'da Ajda Pekkan'la Paris'teki Olimypia Müzikholü'nde konser veren Macias, Süperstar'a duyduğu sevgiyi KKTC Devlet Televizyonu'nda şöyle ifade etti:

Haberin Devamı

GÖRÜP ÜZÜLMESİN!

"Ajda hem insan olarak, hem de sanatçı olarak çok güzel birisiydi. Kendisi ile geçmişte büyük bir aşk yaşadık. Ancak artık arkadaş olarak yola devam ediyoruz..." Pekkan'a övgüler yağdıran, ona ithafen bir şarkı da söyleyen Macias; Kıbrıs konserinin finalinde birçok kadın hayranının sahneye çıkarak kendisini öpmesiyle ilgili de şu espriyi yaptı: "Sahnede hanımefendilerle olduğum kareleri lütfen Ajda Pekkan görmesin. Üzülmemesi açısından söylüyorum..."

OSMANLI ÇOCUĞUYUM

Kendisini Osmanlı çocuğu olarak tanımlayan Enrico Macias, şunları söyledi: "Cezayir'de doğmuş biri ve Osmanlı'dan gelen bir kişi olarak ben de sizden biriyim. Kuzey Kıbrıs vaktiyle Osmanlı İmparatorluğu'nun toprağıydı. Madem ben bir Osmanlı ailesinin çocuğuyum, kendi toprağıma gelip şarkı söyledim."

Haberin Devamı