Akciğer kanserine Antep fıstığı
Antep fıstığı akciğer kanserine yakalanma riskini azaltıyor
15 Nisan 2010 , Perşembe 05:00
Amerika Teksas’taki Woman’s Üniversitesi’nin araştırmasına göre antep fıstığının içinde bulunan E vitaminin koruyucu etkisi yüksek.
Haberin Devamı
Antep fıstığı başta akciğer kanseri olmak üzere çeşitli kanser türlerine yakalanma riskini azaltıyor.
Uzmanlar günde bir avuç antep fıstığı yenilmesini tavsiye ediyor.
BUNLARI DA OKUYUN
- Tek gecede kişiliği komple değişti: Gece yatanla sabah kalkan aynı kişi değil! 18 ay sonra şok eden gerçek ortaya çıktı, meğer o yüzdenmiş!
- Uzmanı açıkladı: Alerjik reaksiyonlar gün geçtikçe artıyor
- Kadınlara parmak ısırtacak 10 öneri! Onları baştan çıkarmak sizin elinizde
- Uzmanı uyardı: Baş ağrısı ve halsizlik belirtilerine dikkat! En çok orta yaşlı kadınları etkiliyor
- O ildekiler maskesiz dışarı çıkmasın! 2,5 mikronun altında kalan partiküller kana karışıp çeşitli sağlık risklerine neden oluyor!