Akciğer kanserine Antep fıstığı
Antep fıstığı akciğer kanserine yakalanma riskini azaltıyor
15 Nisan 2010 , Perşembe 05:00
Amerika Teksas’taki Woman’s Üniversitesi’nin araştırmasına göre antep fıstığının içinde bulunan E vitaminin koruyucu etkisi yüksek.
Haberin Devamı
Antep fıstığı başta akciğer kanseri olmak üzere çeşitli kanser türlerine yakalanma riskini azaltıyor.
Uzmanlar günde bir avuç antep fıstığı yenilmesini tavsiye ediyor.
BUNLARI DA OKUYUN
- İş yerinde aşırı çay ve kahve tüketenler dikkat: Kalp çarpıntısında sebep olabilir
- Aralıklı oruç diyeti yapanlar dikkat! Son araştırma şoke etti: Kalp hastalığından ölüm riskini yüzde 91 artırıyor
- Baş ağrısı, yorgunluk, halsizlik deyip geçmeyim: En çok orta yaşlı kadınları etkiliyor
- Aman dikkat! Solunum yolu hastalığı olanlar dışarı çıkmaktan kaçınsın!
- Kene ısırıklarına dikkat! Yanlış müdahale ölüme götürüyor