Mehmet Coşkundeniz Aldatıldığını anlamanın 10 yolu
HABERİ PAYLAŞ

Aldatıldığını anlamanın 10 yolu

Haberin Devamı

Bir insan aldatıldığını anlayabilir mi? Aldatan kişi geride nasıl izler bırakır? İşte bu soruların cevapları ve aldatmayı gösteren önemli işaretler...

1 - DUYARLI HALE GELMİŞSE

İstekleriniz karşısında duyarsız davranan sevgili ya da eşiniz her istediğinizi yapıyorsa... Durup dururken size hediyeler alıp, çiçekler göndermeye başlamışsa, bu ani duyarlılığın altında vicdan azabından kurtulma isteği vardır.

2 - KAVGA ÇIKARIYORSA

İncir çekirdeğini bile doldurmayacak sebeplerden kavga çıkarıyorsa... Randevuları sudan sebeplerle ekiyorsa muhtemelen hayatında biri daha vardır.

3 - BEĞENİLERİ DEĞİŞMİŞSE

Nefret ettiği müzikleri dinlemeye, izlemediği türde filmleri izlemeye başlamışsa, özen göstermediği kişisel bakımına vakit harcıyorsa bunu sizin için değil, bir başkası için yapma olasılığı çok yüksektir. Bir de kendini sürekli övüp sizi aşağılıyorsa aldatılıyor olabilirsiniz..

4 - SİZİ FARK ETMİYORSA

Kendisiyle sürekli ilgilenirken, sizin kıyafet ve saçınızla ilgili yorumları bırakmışsa... Sizi başkalarıyla kıyaslamaya başlamışsa bu onun ilgisini başkasına yönlendirdiğini gösteren işarettir.

5 - TELEFONU SAKLIYORSA

Eve geldiğinde telefonunu ortada bırakırken, telefon çaldığında size “Bak bakalım hayatım kimmiş” derken, telefonunu saklamaya ve sessize almaya başlamışsa... Anlık mesajlaşma programlarıyla birileriyle konuşuyor ama sorduğunuzda “Arkadaş grubumuz” diyorsa o başka kalbe gidip oturmuştur.

6 - EVE GEÇ GELİYORSA

Eskiden mesaisi biter bitmez evde olan eş ya da sevgilinizin geliş-gidiş saatleri değişmiş, toplantıları uzamışsa... Daha önce olmayan iş seyahatlerine çıkıyorsa birinin varlığından şüphelenebilirsiniz.

7 - SEVDİĞİNİ SÖYLEMİYORSA

Sevgi sözcüklerini kullanmıyorsa, siz “Seni seviyorum” dediğinizde karşılık vermiyorsa... Evde sarılıp film izlemek, saçınızı okşamak gibi sevgi gösterilerini bırakmışsa... Zaten bu sevgi gösterilerini başkasına yaptığı için size karşı enerjisi kalmıyor demektir.

8 - CİNSELLİK DEĞİŞMİŞSE

Cinsellikte birden isteksizlik başladıysa, bir başkasıyla cinsellik yaşadığı için olabilir. Ya da aşırı istekle karşınıza çıkıyorsa bu da şüphelenmenizi önlemek içindir.

9 - BAHANELER BULUYORSA

İlişkinizin geleceği hakkında konuşmaktan rahatsızsa... Siz onunla vakit geçirmek için uğraştıkça, “Biz sevgili ya da evli olsak da özel hayatımız olmalı” gibi bahaneler buluyorsa bu sizi değil, diğer kişiyi daha fazla umursadığını gösterir.

10 - KENDİNİ AKLIYORSA

Arkadaşının eş ya da sevgilisini nasıl aldattığını anlatıp “Asla böyle bir şey yapmam” diyerek kendini aklamaya çalışıyorsa... “Günün nasıl geçti?” gibi sorulara “Hesap sorma” diye sert cevaplar veriyorsa büyük olasılıkla aldatılıyorsunuz demektir. Ama siz kesin kanıt olmadan sevgilinizi suçlamayın.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder