Ekonomi Altında gram devri başladı

Altında gram devri başladı

Paylaş
Altında gram devri başladı

Altında gram devri başladı

Karakaş Atlantis Satış ve Pazarlama Sorumlusu Esra Şahin, altın fiyatlarının yükselmesiyle, altında gram devrinin başladığını ve bundan sonra tasarrufu yıldızının gram altınlar olacağını belirtti.

Haberin Devamı

Şahin, yaptığı yazılı açıklamada, yükselen altın fiyatlarının hem kuyumcuları hem de tüketicileri farklı tercihlere yönelttiğini, altında gram devrinin başladığını bildirdi.

Gram altına olan talep beklentilerinin yüksek olduğunu kaydeden Şahin, fiyatların yükselmesi ile birlikte bu tür enstrümanlar ile tüketicinin tekrar altına yöneleceğini savundu.

Her şeye rağmen Türkiye’de en iyi yatırımın altın olduğunun altını çizen Esra Şahin, "Altın bugün dünyanın en değerli yatırım aracıdır. Türk insanının altına olan ilgisi kesinlikle bitmeyecektir" dedi.

Şahin, altında yaşanan artış sebebiyle daha ekonomik olan gram altınlara vatandaşların daha çok talepte bulunduğunu kaydetti. Şahin, şu görüşlere yer verdi:

Haberin Devamı

"Özel üretilen gram altınlar vatandaşın cebine çok uygun. Alım gücünün de düşmesiyle eskisi gibi düğün öncesinde alınan kat kat bileziklerin yanında gram altınlar yükselişe geçti. Altın fiyatlarının tavan yapması düğüncülere cumhuriyet, yarım ve çeyrek altını unuttururken, gramlık altınların yoğun rağbet göreceğini düşünüyoruz. Hediyelik şeklinde satılan bu altınlar herkesin gözdesi. Güvenilir yatırım aracı altının, alım satımını en kolay gerçekleştirebileceğimiz 1, 5, 10 gramlık ürün gamıyla piyasaya sunulan Atlantis Cash Gold ürünleri pratik yatırım imkanı sağlıyor."