Spor Artemio Franchi'de rövanş günü

Artemio Franchi'de rövanş günü

Paylaş
Artemio Franchi'de rövanş günü

Avrupa Şampiyonlar Ligi ikinci tur rövanş maçında Fiorentina ile Bayern Münih yarın İtalya'da çeyrek finale çıkmak için karşı karşıya gelecek

Fiorentina, Bayern Münih’in 2-1 kazandığı ilk maçın rövanşında Alman ekibini Floransa’daki Artemio Franchi Stadı'nda konuk edecek. Fiorentina’da Massimo Gobbi ve Rumen golcü Adrian Mutu cezaları nedeniyle forma giyemeyecek.

Bayern Münih’te sakatlığı bulunan Hollandalı Arjen Robben’in ise maçta forma giyeceği tahmin ediliyor. Robben takımının ligde 2 gün önce oynadığı Köln maçında forma giymedi.

RİBERY'NİN DURUMU KRİTİK

Alman ekibinde, sakatlığı geçen Fransız Franck Ribery’nin de oynayabileceği belirtiliyor. Fiorentina Teknik Direktörü Cesare Prandelli, Bayern Münih ile oynayacakları maçın, "sezonun en önemli maçı" olduğunu söyledi.

FİORENTİNA ALMAN TAKIMLARINI YENEMİYOR

Fiorentina, bu yıl Şampiyonlar Ligi gruplarında evinde yaptığı tüm maçları kazandı. İlk kez çeyrek finale çıkma şansı yakalayan Fiorentina, Alman takımlarına karşı yaptığı son 9 maçı da kazanamadı. Bu maçların 6’sını kaybetti.

Fiorentina, grup maçlarında 14 gol atmış ve 15 gol atan Real Madrid’in ardından grupların en çok gol atan ikinci takımı olmuştu.

BAYERN MÜNİH İTALYANLARA YENİLMİYOR

Bayern Münih, Şampiyonlar Ligi’ndeki son 3 maçını kazandı ve İtalyan takımlarıyla İtalya’da oynadığı son 4 maçta yenilmedi.

İki takım, bu sezondan önce Şampiyonlar Ligi’nde daha önce sadece bir kez eşleşti. Bu maçlardan biri Bayern Münih’in galibiyetiyle biri de berabere bitti.

Haberin Devamı