Gündem Aşk celladı trafik

Aşk celladı trafik

Paylaş
Aşk celladı trafik

Türkiye dün trafikte 'kanlı pazar' yaşadı. Yurt genelinde meydana gelen kazalarda 22 kişi öldü, 69 kişi de yaralandı

AŞIRI HIZ YAPTI ARABA DURAĞA DALDI

Haberin Devamı

İzmir’de bir hastanenin bilgi işlem servisinde görev yapan Süleyman Yeşilkanat (27) ile aynı yerde çalışan Ceylan Öztürk (21) sözlüydü. Evlilik planları yapıyorlardı.

Süleyman Yeşilkanat, Avrupa’da çalışan bir yakınından ödünç aldığı otomobille sözlüsü Ceylan’ı önceki gece evine bırakacaktı. Süleyman Yeşilkanat aşırı hız yapınca otomobil takla atarak yoldan çıktı.

SENEYE EVLENECEKTİ

Otomobil, hızla durağa daldı. Benzin istasyonundaki işinden çıkıp eve gitmek için durakta otobüs bekleyen İdris Dildilim (23) otomobilin altında kalarak öldü.

Sürücü Süleyman Yeşilkanat da otomobilde sıkıştığı yerde hayatını kaybetti. İdris Dildilim amcasının kızı Ayşe Dildilim ile nişanlıydı. Çift, önümüzdeki sene evlenmeyi planlıyordu.

Haberin Devamı

DÜĞÜNDEN SONRA EVE DÖNÜYORLARDI

Canan-Rahmi Demirkıran önceki gece Artvin’in Yusufeli ilçesinde yapılan düğünle evlendi. Çift, düğünden sonra damadın eniştesi Adem Kalın’ın kullandığı araçla evlerine dönmek üzere Rize’ye doğru yola çıktı.

Otomobil dün 06.30’da Karadeniz Sahil Yolu’nda sürücünün direksiyon kontrolünü kaybetmesi sonucu refüje çarparak takla attı.

AMBULANS ŞOFÖRÜYMÜŞ

Kazada damat Rahmi Demirkıran (25), sürücü Adem Kalın (30) ve 1.5 yaşındaki oğlu Yunus Emre Kalın öldü. 1 günlük gelin Canan Demirkıran (25) ile sürücünün eşi 5 aylık hamile Nuriye Kalın da ağır yaralandı.

Adem Kalın’ın “Gece gece yola çıkmayın” diyenlere “Ben ambulans şoförüyüm. Bana güvenin” diye cevap verdiği öğrenildi.