Mehmet Coşkundeniz Aşka inancımızı tazeleyen 10 çift
HABERİ PAYLAŞ

Aşka inancımızı tazeleyen 10 çift

Haberin Devamı

"Günümüzde aşk kalmadı" diyenlere inat, "Aşk dediğin şey menfaatten başka bir şey değil" diyenlere inat, hala ve ısrarla aşık olmaya, aşklarını yaşamaya devam edenler var. Bu çiftler bizim aşka olan inancımızı tazeliyor, aşkın sonsuzluğunu kanıtlıyor. İşte ünlüler dünyasından birbirine aşık 10 çift...

ÖZGE UZUN-VOLKAN ÜST

Aşka inancımızı tazeleyen 10 çift

10 yıllık evliliklerini 2015’te noktaladılar. O dönem Özge Uzun, "Ağır depresyondaydım. Her şey üst üste geldi. Baktım hayatımda değiştirebileceğim tek bir kişi var o da Volkan!" demişti.

Ama geçen yılın sonunda barıştılar. Aralarındaki aşkın bitmediğini gördüler. Ve yeniden evlenmeye karar verdiler. Mutsuz bittiği sanılan bir öykünün mutlu sona ulaşabildiğini gösterdiler.

AYŞE KÖKÇÜ-GÖKHAN METE

Aşka inancımızı tazeleyen 10 çift

Türkiye onu Türkiye’nin en uzun soluklu dizisi ‘Bizimkiler’in ‘Nazan’ı olarak tanıdı. Ailemizden biri gibiydi. Başka dizilerde, filmlerde, oyunlarda oynadı ama hep ‘Nazan’ olarak kaldı.

Geçen yıl kendisi gibi oyuncu olan Gökhan Mete ile evlendi. Evlendiklerinde Ayşe Kökçü 60, Gökhan Mete 71 yaşındaydı. Bize aşkın, mutluluğun yaşının olmadığını kanıtladılar.

ASLI ENVER-MURAT BOZ

Aşka inancımızı tazeleyen 10 çift

Birbirlerine çok ama çok yakışıyorlar. Her fotoğraflarında, her görüntülerinde aralarındaki aşk gözlerinden anlaşılıyor. Kamuoyuna yansıyan en küçük tartışmaları bile olmadı.

Birbirleri hakkında hep saygılı konuştular, sosyal medyadan sürekli aşk mesajları verdiler. Murat Boz’un Instagram’da takip ettiği herkesi silip sadece Aslı Enver’i bırakması romantizmin ölmediğini gösterdi.

SERENAY SARIKAYA-KEREM BÜRSİN

Aşka inancımızı tazeleyen 10 çift

Enerjileri bu kadar tutan bir çift daha yok. Gittikleri her yere ışıltılarını da götürüyorlar. Başta bunun bir reklam ilişkisi olduğunu düşünenler bile çark etti.

Bu ilişki buram buram aşk kokuyor. Son olarak yılbaşı gecesi Fas’ta çektirdikleri fotoğraflar da bunu kanıtladı. Bu yıl evlenirler mi bilmem. Ama evlenir ve çocukları da olursa tam bir aşk çocuğu olacak.

NESLİŞAH ALKOÇLAR-ENGİN ALTAN DÜZYATAN

Aşka inancımızı tazeleyen 10 çift

"Allah mutluluklarını bozmasın" diye dua edilecek bir çift. Geçen yıl doğan bebekleriyle mutluluklarını perçinlediler. İşlerini yapıyorlar, çocuklarıyla ilgileniyorlar, sosyal sorumluluk projelerinde yer alıyorlar ve birbirlerine de vakit ayırıyorlar.

Engin Altan Düzyatan’ın 2 Aralık’ta eşine 28. doğum gününde Maldivler tatili sürprizi yapması yılın ‘aşk jesti’ydi.

BERGÜZAR KOREL-HALİT ERGENÇ

Aşka inancımızı tazeleyen 10 çift

Bir çift bu kadar zarif, bu kadar asil, bu kadar ‘doğru’ olabilir mi? Oluyor işte... ‘Ruh eşi’ dediğimiz şey bu olsa gerek. Evde birlikteler, dışarıda birlikteler, şimdi ‘Vatanım Sensin’ ile de birlikteler.

Üstelik bu çift 8 yıllık evli. Birkaç yıl birlikteliğin bile ‘rekor’ sayıldığı ünlüler dünyasında bu evliliğe aşk adına şapka çıkarıyorum.

DEMET AKALIN-OKAN KURT


Aşka inancımızı tazeleyen 10 çift

Türkiye’nin en samimi çifti. Nasıllarsa, öyleler. Kendilerini farklı göstermek gibi bir kaygıları yok. Birbirlerini çok seviyorlar.

Arada sevgi gösterisini abartsalar da ‘TIR’lara isim yazdırmalar, kamyon kamyon gül yollamalar falan) bu onların samimiyetini gölgelemiyor. Ben doğallıklarını çok seviyorum. Demet’i Okan’sız, Okan’ı Demet’siz düşünemiyorum.

SELEN GÖRGÜZEL-HAMDİ ALKAN


Aşka inancımızı tazeleyen 10 çift

Bazı çiftler birbirini tamamlar ya, işte Selen Görgüzel ve Hamdi Alkan çifti o birbirini tamamlayan çiftlerden. Hamdi’nin gençlik aşısı Selen, Selen’in bilgelik aşısı Hamdi.

Ayrıca Hamdi Alkan’ın eski eşi Canan Hoşgör’den olan çocuklarını da Selen Görgüzel gayet sahiplenmiş durumda. İkisine de aşk dolu yıllar diliyorum. Tabii ki tüm bu sayfayı okuyan sizlere de...

PELİN KARAHAN-BEDRİ GÜNTAY

Aşka inancımızı tazeleyen 10 çift

Kariyerinizin zirvesindesiniz. Oynadığınız dizi reytinglerde hep üst sıralarda. Sonra bir gün "Ben bırakıyorum" diyorsunuz. Neden? Çünkü karnınızda sevdiğiniz adamın çocuğunu taşıyorsunuz.

Pelin Karahan tam bunu yaptı işte. İkinci çocuğuna hamile kaldı, çocuğu ve eşi için şöhreti elinin tersiyle itti. Şimdi bunu insana aşktan başka ne yaptırabilir ki?

MÜJDE AR-ERCAN KARAKAŞ

Aşka inancımızı tazeleyen 10 çift

İlişkileri 1995’te başladı. 2005’te evlendiler. 21 yıldır birlikteler, 12 yıldır evliler. Hiç kopmadılar, hiç ayrılmadılar. Aşkın uzun soluklu yaşanabildiğini gösteriyorlar.

Eşi ile Türkiye’yi terk edecekleri, Rodos adasına yerleşecekleri iddia edildi. Fark etmez, nereye giderlerse gitsinler, hiç kuşkum yok aşklarını da yanlarında götürecekler.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder