Mehmet Coşkundeniz Baharda yalnız kalmayın
HABERİ PAYLAŞ

Baharda yalnız kalmayın

Haberin Devamı

ÇAYIR ÇİMEN GEZE GEZE

Bahar aylarının en güzel yanı piknikler. Hiçbir fırsatı kaçırmayın. Yeni biriyle tanışabilirsiniz veya bir süredir hoşlandığınız ama açılamadığınız o kişiyle yakınlık kurabilirsiniz.

YÜRÜYÜŞ PARKURLARI

Yürüyüş parkurlarında ya da bir sahil şeridi veya orman alanında yürüyüşe çıkın. Ama yürüyenlere değil, yürüyüşe odaklanın. Avcı gibi dolanmayın. Düzenli olarak aynı parkura giderseniz, mutlaka yeni birileriyle tanışırsınız.

HAFTA SONU TURLARI

Hem yeni yerler görmek hem de yeni insanlar tanımak için iyi bir fırsat. Yalnız, gideceğiniz yere hazırlıklı gidin. O yer hakkında bilgi edinin. Böylece çok hoş birinin gönüllü rehberi olabilir, bilginizle herkesi kendinize hayran bırakabilirsiniz.

PARKLAR, KAFELER

Havalar güzelleşti, herkes dışarıda. Semtinizde bir kafe belirleyin. Her gün aynı masaya oturun ve aynı şeyi için. Bir süre sonra mutlaka dikkat çekeceksiniz. Köpeğiniz varsa parklarda da şansınız olabilir.

AÇIK HAVA ETKİNLİKLERİ

Konserler, festivaller, karnavallar... Bu etkinlikler sosyalleşmenizi sağlayacak. Konserde yan yana düştüğünüz biriyle konuyu sahnedeki gruptan açabilir ve kahve davetine kadar götürebilirsiniz. Ama sakın “Tanışabilir miyiz?” diye çağ dışı bir soru sormayın!

SOSYAL MEDYA

Paylaştığınız bahar fotoğrafları birilerinin ilgisini çekebilir. Çok fazla kendi fotoğrafınızı paylaşmayın. Onun yerine fotoğrafçılıktaki hünerinizi sergilerseniz daha fazla beğeni ve mesaj alırsınız.

ARKADAŞ PARTİLERİ

Daha ilk partide “İlle birini bulacağım” diye kendinizi kasmayın. Sohbetiniz hoşsa, başka partilere de davet edilirsiniz. Göreceksiniz, hep aynı kişiler geliyor. Böylece aşina olduğunuz kimselerle tanışmanız daha kolaylaşır.

SOFRA SOHBETLERİ

Bahar akşamları dost sofralarının uzun keyifli muhabbetleri... Gözünüze kestirdiğiniz kişinin yanına oturmanın yolunu bulun. Aman dikkat! Kararında için. Sarhoş olursanız bir daha kimse sizi davet etmez.

ÖĞLE YEMEKLERİ

Keyifli öğlen yemeklerinin tam mevsimi. İşyeri arkadaşlarınızla dışarıda yemek fırsatları yaratın. Hoşlandığınız biri varsa davet edin. İşyeri dedikodularıyla başlayan sohbet, birbirinizi tanıma yolunu açacaktır.

KURTARICI: TINDER

Tüm bunları yaptınız ama yine de yalnız mısınız? O zaman telefonunuza Tinder uygulamasını yükleyin, mutlaka biriyle eşleşirsiniz. Sonrası artık size kalmış.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder