Ekonomi Bankacılıkta avantajlar paket paket

Bankacılıkta avantajlar paket paket

Paylaş
Bankacılıkta avantajlar paket paket

Yapı Kredi'nin hizmetlerini 'bankacılık paketi' şeklinde sunmaya hazırlandığını, kredi kartlarının da bu paketlerde önemli bir yer tutacağı belirtildi

ÖZEL İNDİRİMLER OLACAK

Haberin Devamı

Yapı Kredi Perakende Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Nazan Somer, Yapı Kredi’nin hizmetlerini ‘bankacılık paketi’ şeklinde sunmaya hazırlandığını, kredi kartlarının da bu paketlerde önemli bir yer tutacağını söyledi.

Özellikle küçük ve orta ölçekli işletmelere (KOBİ) dönük hizmette ‘paket bankacılığı’ önemsediklerini bildiren Somer, “Kredi, kredi kartı, mevduat hesabı gibi ürünleri bir konsept etrafında bir araya getiren bu paketlerden yararlananlar, özel indirim ve avantajlar elde edecek” dedi.

HAFTAYA TANITILIYOR

Nazan Somer, hizmet paketlerinin bankacılıkta geçmişte de çeşitli şekillerde sunduklarını ifade ederken, “Ancak bu konuda bütünsel bir stratejimiz yoktu. Belirli ürünleri alan müşteriye avantaj sunmak gibi bir standart yoktu. Şimdi bunu oluşturduk” dedi.

Haberin Devamı

‘Bankacılık paketlerinin’ şu anda İstanbul’daki şubelerde deneme sürecinde olduğunu bildiren Somer, gelecek hafta bu konuda genel lansmanı yapacaklarını söyledi. Somer, paketlerden yararlananlardan kart aidatı alınmayacağını da belirtti.

LİDERLİK KART ADEDİYLE OLMAZ

Nazan Somer, toplantıda yaptığı sunumda, aralık ayında Yapı Kredi’nin 4 milyar liraya yaklaşan kredi kartı cirosuyla pazar lideri olduğunu belirtti. Kredi kartı sayısında 7 milyon 623 bin 757 ile ikinci olduklarını ifade eden Somer, “Ama liderlik kart adedine değil ciroya bakarak gelebilir. Bir müşteriye birden fazla kart gönderen bankalar var. Bu kartların ne kadar kullanıldığı bilinmiyor. Adet bazlı ölçüm doğru parametre değil” dedi.