Futbol Beşiktaş'ta istenmeyen 4'lü!
Paylaş
Beşiktaş'ta istenmeyen 4'lü!

Transfer çalışmaları devam eden Beşiktaş’ta, yeni sezonda düşünülmeyen isimlere henüz talip çıkmaması yönetimin canını sıkıyor.

Geçen sezon fazla şans bulamayan ve kulübün elden çıkarmak istediği Veli Kavlak, Mustafa Pektemek, Aras Özbiliz ve Ukraynalı kaleci Denys Boyko’ya henüz talip çıkmadı.

Haberin Devamı

Bu isimlere cazip bonservis bedeli teklif edilmezse yönetim kiralama yöntemine gidecek ve kadroda yer açacak.

KARTAL'A 3 RAKİP BİRDEN

UEFA Avrupa Ligi’ne ikinci ön eleme turundan seribaşı olarak katılan Beşiktaş’ın muhtemel rakipleri belli oldu. Buna göre, ilk olarak Faroe Adaları’ndan B36 Torshavn ile Cebelitarık ekibi St Joseph’s karşı karşıya gelecek. Bu turu geçen takım, Karadağ’dan OFK Titograd ile mücadele edecek. Bu eşleşmenin sonunda üstün çıkacak takım, Beşiktaş’ın rakibi olacak. Siyah beyazlı ekip, ilk maçı 26 Temmuz’da dışarıda, rövanşını ise 2 Ağustos’ta evinde yapacak.

SERKAN REÇBER GELDi

Beşiktaş Futbol A Takım Direktörü Rıza Ali Naibi, kurayı değerlendirerek “İnşallah bizim için bu kura, Bakü’ye giden yolun başlangıcı olur. Tabii ki önümüzde uzun bir yol var. Gruplara kalmamız için 3 tur geçmemiz lazım” dedi. Öte yandan Beşiktaş Kulübü dün yaptığı açıklamada, futbol planlama ve geliştirme direktörlüğü görevine eski futbolcu ve futbol yorumcusu Serkan Reçber’in getirildiğini duyurdu.

Haberin Devamı

Hürriyet