Dr. Haydar Dümen Bulutlarda uçulmuyor
HABERİ PAYLAŞ

Bulutlarda uçulmuyor

Uzun yıllar flört eden ama cinsellikle tanışmayı ilk geceye erteleyen çiftler evlendiklerinde mutsuz oluyor. Çünkü cinsellikten umduklarını bulamıyorlar, evlilik sarsılıyor. Yuvanızı kurtarmak elinizde. Her iki tarafın hoşuna gidecek fanteziler ve zaman size yardım edecek

Eşimle sevişirken sertleşme oluyor

33 yaşındayım. Eşim 46 yaşında. İlişkiye girdiğimizde penisi sertleşiyor ama hemen bitiyor. Ne yapmamız gerekiyor?

CEVAP

[[HAFTAYA]]

Değerli okurum, penisi sertleştiren kan dolaşım mekanizmasının ölçümünü yaptıracaksınız. (Renkli penil doppler) Laboratuvar ve hastanelerde yaptırırsınız. Rapordan sonra kararı biz vereceğiz.

Haberin Devamı

5 dakikada boşalıyorum

Mastürbasyon yaparken en fazla 5 dakikada boşalıyorum. Hiç zevk alamıyorum. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Değerli okurum, süre kısa geliyor öyle mi? Süreyi uzat. Mastürbasyon sayısını azalt. Kaç yaşında olduğunu bilmiyorum. Biraz sabırlı ol. Organın ve ruhunun üzerinde dedektif gibi ipuçları arama.

Uzatabilir miyim?

18 yaşındayım. Penisim 14 santim. İlişkiye girdiğim kızlar bunu umursamıyor ama ben biri dalga geçer diye korkuyorum. Cinsel organımı uzatmanın bir yolu var mı?

CEVAP

Değerli okurum, zaten uzun. Eğer 3-4 kilo verirsen 1 santim kadar kasık yağından kurtulursun. Böylece daha da büyük gibi gözükür. Kendiliğinden büyüme artık sona ermiş. Ama 14 santime daha da büyük penis istemek gereksiz, biraz duyduklarınızla ilgili kompleksler. Aslan gibi delikanlısın. Hiç kimse senden kaçmaz. Bulup da bunamasınlar

Kızlık zarı doğuştan mı?

19 yaşındayım. 1 yıldır ilişkim var. Her fırsatta yüzeysel ilişkiye giriyoruz. Penisini vajinama doğru ittirince canım yanıyor. Bu sorun düzelir mi? Bir de kızlık zarı doğuştan mıdır?

CEVAP

Sevgili okurum, kızlık zarı doğuştan vardır. Sözünü ettiğin sorunlar evlilikte çözümlenecek. Ayrılmak ya da evlenmek konusunda oyunu kuralına göre oynayın. Bunda da çok geç kalmayın. Bu tür yüzeysel ilişkiler uzun sürerse normal birleşmelerden zevk alınmıyor. Beyin böyle programlanıyor.

Penisim 5 santim

13 yaşındayım. Penisimin küçük olduğunu düşünüyorum. Sertleşmiş hali 5 santim. Bana kolay kullanılabilecek, yan etkisi olmayan bir ilaç tavsiye eder misiniz? Bir de ben ne zaman boşalmaya başlayacağım?

Haberin Devamı

CEVAP

Sevgili yavrum, yumurtaların küçükse hemen bir üroloji ya da endokrinoloji uzmanına başvuracaksın. Bunun için de derdini annebabana söyleyeceksin. Onlar seni alıp götürecekler. Bu konuda bir gün bile geçirme.

Cinsellikten zevk almıyorum

2 aylık evliyim. Eşimle 4 yıldır beraberiz. 27 yaşındayım. 4 yıl boyunca oral ve sürtünme yoluyla ilişki yaşadık. Şimdi normal yoldan ilişkiye giriyoruz ve ben zevk almıyorum. Acaba ben orgazm olamayacak mıyım?

CEVAP

Sevgili okurum, beyin bu tür zevklenmeye ve orgazm şartlandı. Bu tür ilişkiler, erkek ve genç kız evlendiğinde sorun yaratıyor. Beklenen zevklenmeyi, bulutların üstünde uçmayı bulamıyorsunuz. Zaman belki lehine işleyecek, olumlu avantajlar getirecek. Biraz fantezilere ağırlık verin. Çünkü bu tür şikayetlerin ilacı yok. Birbirinizi yeniden keşfetmeye ve tanımaya çalışın.

Haberin Devamı

Mastürbasyon yapmak zarar verir mi?

16 yaşındayım. Her gün bir kere mastürbasyon yapıyorum. Bana zarar verir mi? Haftada 3-4’e mi indirmeliyim?

CEVAP

Değerli okurum, haftada 3-4 yaparsan belki daha iyi. Çünkü iradeni güçlendirmiş olacaksın. Ama fiziksel bir zarar görmeyeceksin.

Tatmin edemezsem

28 yaşındayım. Mastürbasyonda da, ilişkide de erken boşalıyorum. Kız bir şey demedi ama onu tatmin edemediğimi düşünüyorum. Bunun bir çaresi var mıdır?

CEVAP

Tabii var yavrum. Evlilik koşulları oluştuğunda tedavi olacaksın o kadar. Tedavisi var.

Çocuk sahibi olmak istiyoruz ama...

Yeni evlendim, çocuk istiyoruz. Cinsel ilişkide kadının vajinasının içine mi boşalmak gerekiyor yoksa bunun önemi yok mu?

CEVAP

Değerli okurum, tabii ki içine boşalacaksın. Sen şu anda doğal yoldasın. Ama menideki sperm sayına baktırman gerekiyor. Eğer o normal ise, tekrar bize dönüş yap.

Evlendiğimde sorun çıkar mı?

21 yaşındayım. Penisim 13 santim. İleride evlendiğim zaman sorun yaratır mı? Bir de mastürbasyon yaparken penisimin boyu ve kalınlığı değişiyor. Acaba neden?

CEVAP

Değerli okurum, her şey normal ve yolunda. Ama gereksiz şüpheleri aklından at. Bir kız arkadaşın olsun, ruhun mutlulukla dolsun. Merak etme bir sorun olursa ben seni korurum.

BÜYÜTMEK İÇİN NE YAPABİLİRİM?

26 yaşındayım, penisim 8 santim. Karım benden zevk almıyor. Büyütmek için ne yapabiirim?

CEVAP

Değerli okurum, karın zevk almıyor mu? Yoksa ona zevki sen veremiyor musun? İkisi aynı kapıya çıkmaz. Cinsel konularda estetik duygusallık, fanteziler, ustalık ayrıca nice faktörler vardır. Yani cinselliği çilingir yani anahtar-kilit olayına indirgememek gerekir. Mailinde sadece yaşın ve 8 santim bilgin var. Hangi falcıya gitsen sana birkaç soru sorar. Ya da sen halin ve tavrınla ona bir yorum fırsatı verirsin. Kaç yıllık evlisin? Boyun, kilon nedir? Eğitiminden ne haber? Neyse bu başa bu tarak. Değerli okurum, sen bu hayali bırak. Eşini ruhen kazanmaya bak. Evlilik kutsaldır. Bozulursa onarım için çok arayış şarttır. Alfabesinden başlayalım, işi yokuşa sürmeyelim.

4 AYDA BİR KEZ ÖPÜŞMEDİK

4 aydır devam eden bir ilişkim var. Kız arkadaşımla bugüne kadar hiç öpüşemedim. Ne zaman hamle yapsam kaçıyor. Bunun nedeni nedir?

CEVAP

Değerli okurum, bu soruda ilk aklıma gelen sorunun bilinçaltından kaynaklandığı. Çocukluğunda teyzesi onu öperken her seferinde ısırdığı için kızda bir korku oluştu, onu yenemiyor. İkincisi ağız olayını içine sindiremiyor. Üçüncüsü acemiliğinden kendine güvenemiyor. Bunlar genel yorum, biz çözüm arayalım. Bir kuş düşün, ağzından yem vermeye alıştırabilirsin. Yemi iki dudağının arasına koyar, sabırla beklersin. Bir süre sonra acıkınca kuş o yemeği alır. Bu yöntemi uygulayacaksın. İki dudağın arasına bir nişan yüzüğü koyacaksın. “Bunu dudaklarınla alırsan sen benim olacaksın, bu işin adını koyalım” diyeceksin. Fazla beklemeye kalmadan mutlaka alacaktır. Alırken heyecana kapılıp sakın ısırma, pişmiş aşa soğuk su katma!!!

KIZ 'YETER YAPMA' DİYOR AMA...

Kız arkadaşım ilişki sırasında sürekli “Dur yeter yapma” diyor. Ama devam ediyor. Psikolojim bozuldu. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, kız evlenip gidecek, ağlıyor. Anası “Yavrum, üzülüyorsan gitme” dediğinde kız “Anacığım hem ağlarım hem giderim” diyor. Seninkisi de buna benzer bir durum. Birincisi; bilinçaltı suçluluk duygusundan kaynaklanıyor. Bundan kurtulmak için “Dur yeter” derken, ikincisi de işin doğasına uyuyor ve seni sessiz onaylıyor ve “Devam” diyor ama bunu da açık açık söyleyemiyor.

Zengin adam “Dilenciye Allah versin” demiş. Arkadaşına dönmüş “Elini boş çevirmedim” diye yorumlamış. Şimdi sen söyle ben ne diyeyim? Kolay gelsin, başa gelen çekilir. Ama seninkisine de nazar değmesin. Bulmuşsun bir pilav, karabiberini arıyorsun. Ben anlamadım hâlâ, sen ne diyorsun?

Sıradaki haber yükleniyor...
holder