Gündem Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'den istifa açıklaması

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'den istifa açıklaması

Paylaş
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'den istifa açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından istifası istenen isimler arasında gösterilen ve son günlerde resmi törenlere katılmayarak yardımcılarını görevlendiren Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe istifası ile ilgili soruya yanıt verdi

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından istifası istenen isimler arasında gösterilen ve son günlerde resmi törenlere katılmayarak yardımcılarını görevlendiren Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa Park Bahçe Sosyal ve Kültürel Hizmetler AŞ. (BURFAŞ) Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Memduh Özyıldırım’ın oğlu Yasin Özyıldırım'ın nikahına katıldı.

NEŞELİ TAVRI DİKKAT ÇEKTİ


Merinos Parkı Göl tesislerindeki nikahta neşeli tavırlarıyla dikkat çeken Başkan Recep Altepe genç çiftin nikahını kıyıp mutluluklar diledi.

'YOK ÖYLE BİR ŞEY YOK!


Nikah sonrasında davetlilerle bir süre sohbet edip kendisine ayrılan masada yemek yiyin Recep Altepe, yaklaşık bir saat kaldığı salondan ayrılırken, istifası ile ilgili bilgi almak isteyen DHA muhabirine, “Hayırdır? Yooo! Yok öyle bir şey yok! Yok abi öyle bir şey yok. Sağol. Hayırlı Akşamlar” diyerek makam aracına binip ayrıldı.