Faik Gürses Bursaspor: 72
HABERİ PAYLAŞ

Bursaspor: 72

Haberin Devamı

Ivankov (Kayseri), Ali Tandoğan (Beşiktaş), Ömer Erdoğan (Galatasaray- Malatya), İbrahim (Altay), Hüseyin Cimşir (Trabzon), Ergiç (Basel), M.Keçeli (Trabzon), Turgay (Kayseri), Batalla (Deportivo Cali), Volkan Şen (Altyapı), Ozan İpek (Buca), Bekir Ozan (Yeni Salihli- Altyapı), Sercan (Altyapı).
Göründüğü gibi bu toplama takımı, Beşiktaş’tan ayrılan Ertuğrul Sağlam ile Mutlu Topçu derledi ve karşınıza Bursaspor takımı olarak sundu. Bu sunuşun içinde zerafet, futbol güzelliği, kentin desteği, estetik, güven ve disiplin yatıyordu. O bakımdan 69 puan topladılar.
Hatta Ankaraspor maçını hükmen kazanacaklarını düşünürsek, 33’üncü hafta itibarıyla 72 puanları var. Boru reklamı değil, düpedüz Bursaspor. Elbette stresi olacak, böylesine birbirine yabancı oynayan takımın. Hele şampiyonluk gibi çok önemli bir viraja az kala. İkinci yarıda bu gayet net hissedildi.
Ama ben şimdi size hakem Abdullah Yılmaz’ın hatalarını yazacağım. Oyun 0-0. Ali Tandoğan, Cangele’ye ceza sahasının dibinde çelmeyi takıp bir de güzel çekiyor, yüzde yüz penaltı.
Toledo’nun tekmesi, Volkan Şen’in karnında patlıyor, direkt kırmızı. Toledo daha sonra vurup kırmaya devam ediyor. Çift sarıdan atılması lazım, devam ediyor. Savaş Yılmaz, İbrahim’in bileğine basıyor, yüzde yüz kırmızı.
Yine Makukula, İbrahim’e öyle bir giriyor ki, Bursasporlu futbolcunun oradan çıkması mucize. Et fiyatları ucuzlasın diye, adamı mı yiyeceksin, be adam? Bütün bunların yanında Bursa rakip 9 kişi de kalsa 11’e 11 de oynansa maçın galibi olacaktı, bunu hissettirdiler.
Bir de Shawky’nin yaptırdığı penaltı var ki, Allah Allah dedirtecek cinsten. Bursalı oyuncuyu öyle bir itti ki bu kadar yanlış kart veren Yılmaz doğru penaltıyı çalmak zorunda kaldı.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder