Spor Bursasporlu taraftarların şarkısı gerçek oldu

Bursasporlu taraftarların şarkısı gerçek oldu

Paylaş
Bursasporlu taraftarların şarkısı gerçek oldu

Yeşil-beyazlı taraftarların, takımları için besteledikleri ve içinde "2010 Yılında Şampiyonlar Ligi'nde" sözleri sözleri bulunan şarkısı Bursaspor açısından ligin bitimine 2 hafta kala gerçekleşti

Ligin flaş takımı, Turkcell Süper Lig’de Fenerbahçe’nin ardından ikinci sırada yer alan ve şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri olan Bursaspor, 47 yıllık tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligi’nde mücadele etme hakkı elde etti.

Daha önce Kupa Galipleri Kupası’nda mücadele eden ve çeyrek finale yükselme başarısı gösteren yeşil-beyazlı takım, şampiyon olamasa bile önümüzdeki sezon Türkiye’yi Fenerbahçe ile birlikte Şampiyonlar Ligi’ndetemsil edecek.

Bursaspor, ligi şampiyon olarak bitirirse başka bir ilki de gerçekleştirmiş olacak. Şampiyonluk halinde "Yeşil Timsah"lar, Şampiyonlar Ligi’nde ön eleme oynamadan direkt gruplarda mücadele verecek.

Ligi ikinci sırada bitirmesi halinde ise yeşil-beyazlı takım, ön eleme maçları oynayacak. Bursaspor’un ligin ikinci yarısında gösterdiği performans ve zirveye yerleşmesinin ardından yeşil-beyazlı taraftarlar içinde "2010 yılında Şampiyonlar Ligi’nde" sözlerinin yer aldığı bir şarkı bestelemiş ve bu şarkı çok benimsenmişti.

Her maç öncesi ve sonrası bu şarkı söylenirken, son 2-0 kazanılan Kayserispor maçının ardından da stat hoparlörlerinden Şampiyonlar Ligi müziği çalınmıştı.

AA

Haberin Devamı