Coşkun Türk Cin olmadan...
HABERİ PAYLAŞ

Cin olmadan...

Haberin Devamı

Fenerbahçe’de Emre, Gençlerbirliği’nde kaleci Volkan’ın küçük de olsa müdahalesi sonrasında Azofeifa’nın direkten dönen şutları dışında son 10 dakikaya kadar izleyenleri heyecanlandıracak hatta yerinden kıpırtadacak pozisyon bile yoktu maçta. Aykut Kocaman’ın sözüne inanıp bu sezonun yıldızı olmasını bekleyenler bu haliyle Özer’i daha çok bekler.

[[HAFTAYA]]

Özer’in sorunu Alex olmaya çalışmak. Hani derler ya cin olmadan şeytan çarpmaya kalkışıyor. Aslında Özer olsa takıma katkısı artacak. Alex olmak istedikçe daha çok top kaybeder, takımı atakteyken savunmasına zor anlar yaşatır. Dün aynı sıkıntı Caner’de de vardı. Bu sezon gerçek anlamla Fener’in en verimli futbolcularından Caner çoğu kez kaptırdığı toplarla takımına zor anlar yaşattı. Zaten Aykut Kocaman ikisine de kemendi geç de olsa attı ve oyundan çıkardı. Fenerbahçe adına başkentte en olumlu işlere Bilica imza attı.

Neredeyse maçı hatasız tamamladı. Yerinde müdahaleleri, kademeye girişleriyle savunmayı ayakta tutan isimdi. Bu sezon için Fener’in en büyük derdi sağ bekte. Yıllardır en rahat olduğu bölgede Gökhan Gönül’ün gönülsüz oynamasıyla büyük sıkıntı var. Nerde geçen sezonlardaki bitmek tükenmek bilmeyen enerjisi ve bindirmeleriyle Gökhan, nerde bu sezonki Gökhan...

Bienvenu iyi niyetliymiş, gol de atıyormuş. Tamam da forvette ayağında top tutamayan, rakipleriyle boğuşamayan santrfor olur mu? Ya oyuna sonradan giren Semih? Golcülük nöbeti bitti herhalde. Sezonun ilk yarısı tamamlanacak daha golü yok. Benim anlamadığım son haftalarda futbol adına ortaya pek bir şey koyamayan Fenerbahçe maç fazlasıyla da olsa şu anda en yakın rakibine 5 puan fark atmış durumda. Fener bir de oynamaya başlasa ne olacak acaba?

Sıradaki haber yükleniyor...
holder