Volkan Aliakar Çok yaklaşmıştık
HABERİ PAYLAŞ

Çok yaklaşmıştık

Fernando Torres, Mascherano, Gerrard gibi çok önemli yıldızlarını İngiltere’de bırakan Liverpool karşısında Trabzonspor’un maçın henüz başında Teofilo ile bulduğu gol tüm Türkiye’yi heyecanlandırdı. Kura çekiminin ardından Bordo-Mavili takıma şans tanımayanlar bile büyük bir zaferi beklemeye başladı. Çünkü topa daha çok sahip olan, rakibe her alanda baskı kuran Karadeniz ekibi taraftarının da desteğiyle dünya devine kök söktürüyordu. Ancak 30. dakikada bu güzel görüntü bir anda değişti.

Trabzonspor skoru koruma psikolojisine erken girip, geriye yaslandı. Camianın çok şey beklediği, Fenerbahçe maçının yıldızı kaptan Yattara’nın yaptığı top kayıpları Liverpool’u adeta diriltti. Teknik direktör Şenol Güneş de bunu gördü ve Gineli yıldızı yedek kulübesine çekip, ikinci yarıya Alanzinho’yla başladı. Bu da çare olmadı. Karadeniz ekibi her geçen dakika gücünü kaybediyor, maç tamamen İngilizler’in kontrolünde devam ediyordu

Haberin Devamı

. Ceyhun-Barış değişikliğiyle orta sahayı yeniden kontrol altına almak isteyen Güneş’in bu aşısı da tutmayınca planlar alt-üst oldu. Artık Liverpool oyunun tek hakimiydi. Giray’ın kendi kalesine attığı golle tur kapısını iyice aralayan Kırmızılar, Kuyt’la çok yaklaştığımız büyük zaferi elimizden kaptı.

Her şeye rağmen tüm Türkiye’ye bu heyecanı yaşattıkları için Trabzonsporlu futbolcuları kutluyorum. Böyle önemli maçlarda tecrübe farkı ortaya çıkıyor. Kolay değil karşılaştığınız rakip dünya devi. Bunu ben değil rakamlar söylüyor. Liverpool; 18 İngiltere Premier Lig şampiyonluğu, 7’şer Federasyon ve Lig Kupası, 5 Şampiyonlar Ligi, 3’er UEFA Kupası ve UEFA Süper Kupası’nı müzesinde bulunduruyor.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder