Dünya Çoluk çocuk demeden katletmiş

Çoluk çocuk demeden katletmiş

Paylaş
Çoluk çocuk demeden katletmiş

ABD'nin Virginia eyaletinde cesetleri bulunan 4 ila 43 arasındaki kişilerin katil zanlısı teslim oldu

ABD’nin Virginia eyaletinde 8 kişiyi öldürdükten sonra teslim olan zanlının öldürdüğü kişilerin yaşlarının 4 ile 43 arasında olduğu bildirildi. Dördü yetişkin, üçü genç, biri çocuk olan kurbanların tamamının 39 yaşındaki zanlı Christopher Speight’i tanıdığını belirten yetkililer, kurbanların ölüm sebebinin otopsiden sonra belli olacağını söylediler.

ZANLININ EVİ PATLAYICI DOLU

Yetkililer, Speight’ın evinde yapılan araştırmada çok sayıda patlayıcı ele geçirildiğini de açıkladı. Lynchburg’da bir cezaevinde bulunan Speight’ın ne zaman yargılanacağı hakkında bilgi verilmedi. Amerikan medyasında çıkan haberlerde, Virginia eyaletinin başkenti Richmond’ın yaklaşık 120 kilometre güneybatısına düşen Appomattox’ta bir evde ve civarında silahla öldürülen, aralarında kadınların da bulunduğu 7 kişinin cesedinin bulunduğu belirtilmişti.

OLAY YERİNDE TESLİM OLDU

Polisin yol kenarında bulduğu ağır yaralı bir kişinin de hastaneye kaldırılırken hayatını kaybettiği, saldırıda yaralananların da olduğu bildirilmişti. Speight, olay yerindeki polis memurlarının yanına gelerek teslim oldu.

AA

Haberin Devamı