Gündem Dedikodu yüzünden kardeşini katletti

Dedikodu yüzünden kardeşini katletti

Paylaş
Dedikodu yüzünden kardeşini katletti

Ahmet Demir, kardeşi Süleyman Demir'i oğlunun ölümüne sevindiğini duyunca tabancayla vurdu

Balıkesir'in Bandırma İlçesi'nde, 60 yaşındaki Ahmet Demir, emekli polis memuru kardeşi 51 yaşındaki Süleyman Demir'i tabancayla vurarak öldürdü. Cinayete, geçen yıl oğlunu kaybeden Süleyman Demir'in ağabeyine, “Sen benim yavrumun ölümünden dolayı seviniyormuşsun” dedikodusunu aktarmasının ardından çıkan tartışmanın neden olduğu öğrenildi.

Haberin Devamı

Bandırma'ya bağlı Doğaköy'de oturan emekli polis memuru Süleyman Demir, geçen yıl meydana gelen trafik kazasında oğlu Astsubay Refik Demir'i kaybetti. Çocuğunun ölümünden sonra rahatsızlanan Süleyman Demir, oğlunun ölümüne, aralarında husumet olan ağabeyi Ahmet Demir'in sevindiği şeklinde köydeki dedikoduları duyunca bir ay önce ağabeyi ile kavga etti.

Köylüler tarafından barıştırılan ağabey- kardeş arasındaki bu sorun önceki gün tekrar gündeme geldi ve kardeşler yine tartışıp küstü. Bu sabah köy meydanında karşılaşıp küfürleşen taraflar arasında önce tartışma sonra kavga çıktı.

Bu sırada belindeki tabancayı çıkartan Ahmet Demir, kardeşini 4 kurşunla vurarak öldürdü. Cinayetten sonra jandarma tarafından yakalanan Ahmet Demir gözaltına alınırken Süleyman Demir'in cesedi otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.

Haberin Devamı

Erdem ÖZCAN/DHA