Ekonomi Doktorlara özel kredi

Doktorlara özel kredi

Paylaş
Doktorlara özel kredi

Finansbank Edirne'de, doktorlara finansal çözümlerin yanı sıra seyahat, tatil, eğlence, alışveriş gibi birçok konuda özel avantaj, fırsat ve indirimler sunan 'ClubFinans Doctors' programını tanıttI

Birçok konuda avantaj

Haberin Devamı

Finansbank Perakende Bankacılık Pazarlama Koordinatörü Erkin Aydın, Sultan II’nci Bayezid Külliyesi Sağlık Müzesi’nde gerçekleştirilen toplantıda yaptığı konuşmada, her zaman müşterilerine ‘dilediklerini sağlayan, daha iyi bir banka’ olabilmek için çabaladıklarını dile getirdi.

‘Kalbimizi dinliyorlar’

Müşterilerinin ihtiyaçlarını anlamak ve o ihtiyaca cevap verebilmek için gece gündüz çalıştıklarını belirten Erkin Aydın şöyle konuştu: “Doktorlarımız dünyanın en önemli mesleğini icra ediyorlar. Her zaman bizim kalbimizi dinliyorlar, bu yüzden ayrıcalıklı bir dünyayı da hak ediyorlar. Finansbank olarak, doktorlarımızın finansal ve kişisel ihtiyaçlarına en iyi şekilde cevap verebilmek için ClubFinans Doctors’u hayata geçirdik. Tüm doktorlarımızı bu özel dünyayı denemeye davet ediyoruz.”

Haberin Devamı

Her şeyi önceden düşünüyor

Finansbank Bireysel Segmentler Yönetimi Grup Yöneticisi Onur Özkan da ClubFinans Doctors uygulamasının doktorlara özel avantajlar sunan bir program olduğunu söyledi. ClubFinans Doctors’un ihtiyaç duyulan her an programa dahil doktorların yanında olacağını belirten Özkan, “ClubFinans Doctors, doktorlarımız için her şeyi önceden düşünüyor” şeklinde konuştu.