Dünya Biden'ın oğlunun detoks skandalı

Biden'ın oğlunun detoks skandalı

Paylaş
Biden'ın oğlunun detoks skandalı

ABD Başkanı Joe Biden’ın oğlu Hunter Biden’ın babasından aldığı 95 bin dolarla sağlık için gittiği detoks merkezinde madde kullanırken kendisini görüntülediği videosu çıktı.

Güvenlik protokolünü hiçe sayarak tamire verdiği bilgisayarı ile ailevi ve ülke sırlarının ifşa olmasına yol açan Hunter Biden’ın (52) skandallarına bir yenisi daha eklendi. ABD Başkanı Joe Biden’ın (79) oğlu Hunter’ın 2019’da gittiği bir detoks merkezinde çektiği görüntüler ele geçirildi. İngiliz The Sun ve Daily Mail gazetelerinin yayınladığı 30 Ocak 2019 tarihli yedi dakikalık videoda Hunter, küvette madde kullanıp içki içerken görülüyor. Hunter’ın Massachusetts eyaletindeki bu spa merkezine ise sağlık gerekçesiyle babasının parası ile gittiği ortaya çıktı.

Haberin Devamı

‘ALKOL TEDAVİSİ’

Sızan mesajlaşmalarında başkan Biden ulaşamadığı oğluna “Sana ulaşmaya çalışıyorum. Yeter ki beni ara. Neye ihtiyacın varsa söyle” diyor. Bunun üzerine Hunter geri ödeme sözüyle babasından para istiyor. Başkan Biden, ilk ödemeyi 75 bin dolar olarak Aralık 2018’de yapıyor.

Daha sonra da New York’taki bir merkeze gitmesi için 20 bin dolar daha gönderiyor. Hunter, babasını bu para ile üç aylık bir alkol bırakma tedavisi alacağını söyleyerek ikna ediyor. Görüntü ve videolar, Hunter’ın 2019’da tamir için verdiği MacBook’unda yedeklenen iPhone telefonundan sızdı.