Dünya En hızlı şekilde 90 kilo vermek istedi! Sosyal medya fenomeni fitness kampında öldü

En hızlı şekilde 90 kilo vermek istedi! Sosyal medya fenomeni fitness kampında öldü

Paylaş
En hızlı şekilde 90 kilo vermek istedi! Sosyal medya fenomeni fitness kampında öldü

21 yaşındaki sosyal medya fenomeni, en kısa sürede 90 kilo verebilmek için fitness kampına gitmeye başlamıştı. Ancak işler kimsenin umduğu gibi olmadı. Genç influencer trajik bir şekilde hayatını kaybetti.

Posta.com.tr | 21 yaşındaki sosyal medya fenomeni Cuihua, olabildiğince hızlı bir şekilde 90 kilo verebilmek için çalışmalara başladı. Bir fitness kampına yazılan genç kadının trajik ölümü tüm dünyada yankı uyandırdı. 
Cuihua, hayatını kaybettiği sırada Çin'in Shaanxi kentindeki bir kilo verme kampındaydı.

Haberin Devamı

Genç kadının ailesi sosyal medyadan yaptıkları açıklama ile kızlarının ölümünü doğrularken "Cuihua'ya olan desteğiniz ve sevginiz için herkese teşekkür ederiz. Çocuğumuz cennete gitti. İnsanların kötü niyetli kişiler tarafından eğlenceleri için yanlış yönlendirilmemelerini istiyoruz" ifadelerini kullandı. 

Ancak aile kızlarının gittiği fitness kampını trajik ölümden sorumlu tutmadı. Ancak genç kadının egzersiz yaptıktan sonra kendini iyi hissetmediği için hastaneye gittiği açıklandı. 

AĞIR ANTRENMANLAR VE SIKI DİYET

Cuihua, hızla 90 kilo verebilmek için sabah ve akşam antrenmanlar yapıyor ve sıkı bir diyet uyguluyordu. Günlük öğünleri tam tahıl, lahana, yumurta ve meyveden oluşuyordu. Bunu yaparken de 10 bin takipçili sosyal medya hesabından paylaşımlar yapıyordu. 

Haberin Devamı

SEKİZ AYDA 36 KİLO VERMİŞTİ

The New York Post'a göre genç kadın sekiz ayda 36 kilo vermeyi başarmıştı. İlk iki ayda 26 kilo veren kadın, sonraki altı ayda ise 10 kilo verdi.