Dünya Günde 111 tane hap içiyor! 45 yaşındaki milyoner sonsuza kadar yaşamak için yapmadık şey bırakmadı

Günde 111 tane hap içiyor! 45 yaşındaki milyoner sonsuza kadar yaşamak için yapmadık şey bırakmadı

Paylaş
Günde 111 tane hap içiyor! 45 yaşındaki milyoner sonsuza kadar yaşamak için yapmadık şey bırakmadı

Kurduğu teknoloji şirketleriyle genç yaşta milyon dolarlık bir servet edinen 45 yaşındaki Bryan Johnson, yaşlanmamak ve ölmemek için yapmadık şey bırakmıyor. Genç milyonerin günde 111 tane hap içtiğini duyanlar şaşkına dönüyor.

İş insanı Bryan Johnson, hayattaki en büyük amacının ölmemek olduğunu açıkladı. 'Ölüm kültürüne baş kaldırıyorum' diyen girişimci, 'project blueprint' adını verdiği gençleşme operasyonu için yılda 2 milyon dolar para harcadığını ve çeşitli diyetler uyguladığını anlattı.

Haberin Devamı

Bryan Johnson'ın, genç kalabilmek için 18 yaşındaki oğlunun kan plazmasını vücuduna enjekte ettirmesi onu gazetelerin manşetlerine taşıdı. Basın, 45 yaşındaki iş insanına 'vampir milyoner' ismini takarken, Johnson kısa bir süre sonra yapılan işlemden bir fayda görmediğini belirterek kan infüzyonundan vazgeçtiğini duyurdu.

CİLT YAŞI 28

Her sabah 5'te uyanan ve 8 buçukta uyuyan Johnson, belli bir kalorinin üstüne asla çıkmayan vegan bir diyetle besleniyor ve düzenli egzersiz yapıyor.

2 yıldır devam ettirdiği gençleşme operasyonunun kendisine 37 yaşında birinin kalp sağlığını, 28 yaşında birinin cildini ve 18 yaşında birinin kondisyonunu sağladığını iddia eden iş insanı, bu hafta yaptığı açıklamada ise günlük kullandığı hap miktarını açıkladı. 'Sonsuza kadar yaşamanın kesinlikle mümkün olduğunu düşünüyorum' diyen Johnson, genç kalabilmek için günlük 111 hap alıyor.

Haberin Devamı

''YATAĞIMI KİMSEYLE PAYLAŞMAM''

Her gün yaklaşık 1 kilo sebze yediğini, tatlı isteğini bastırmak için bitter çikolatayı tercih ettiğini anlatan Johnson, "Hayatımı uyku üzerine kurdum, boş mide ile yatağa girerim, yatağımı kimse ile paylaşmam" dedi. 30'lu yaşlarında, Braintree Payment Solutions isimli başarılı bir şirket kuran girişimci, şirketini 2013 yılında 800 milyon dolara satarak bir servet edindi. Ancak bir zamanlar şirketini kurmak için kullandığı yaşam tarzı, onu depresif ve intihara meyilli bir hale getirdi ve bu yüzden yeni bir yola çıkmaya karar verdi.