Dünya Hamile kalmak için bunu yaptı! Erkek arkadaşı polise başvurdu

Hamile kalmak için bunu yaptı! Erkek arkadaşı polise başvurdu

Paylaş
Hamile kalmak için bunu yaptı! Erkek arkadaşı polise başvurdu

Almanya'da bir kadın, hamile kalabilmek için erkek arkadaşının kullandığı prezervatife delikler açtı. İlerleyen günlerde kadın, hamile olduğunu söyledi ve gerçeği açıkladı. Kız arkadaşını cinsel saldırıyla suçlayan adam, polise başvurdu. Kadına 6 ay hapis cezası verildi.

Almanya'da bir kadın, erkek arkadaşının kullandığı prezervatife delikler alıp 'spermlerini çaldığı için' 6 ay hapis cezasına çarptırıldı. Hamile kalmak isteyen kadın, erkek arkadaşının bilgisi olmadan prezervatife delikler açtı. İlerleyen günlerde ise hamile kaldı. Erkek arkadaşına attığı mesajda hamile olduğunu söyleyip suçunu itiraf etti. Erkek arkadaşı ise buna karşılık kız arkadaşına dava açtı. 

Haberin Devamı

Mahkemeye çıkan kadın konusunda hakim ne karar vereceği konusunda tereddütte kalsa da 'Bugün burada yasal olarak tarih yazıyoruz' dedi. 

Zira erkek arkadaşını manipüle eden kadın cinsel saldırı suçuyla karşı karşıya kalmıştı. Yargıç, erkeğin rızası olmadan kadının cinsel ilişkiyi sabote etmesi nedeniyle 6 aylık hapis cezası verdi.