Magazin Hollywood yıldızları yoksa kardeş mi!

Hollywood yıldızları yoksa kardeş mi!

Paylaş
Hollywood yıldızları yoksa kardeş mi!

ABD'li aktör Matthew McCnaughey (53), 2019'da Instagram'dan Woody Harrelson (61) ile bir fotoğraf paylaşmıştı. İki oyuncunun fotoğraftaki benzerliği nedeniyle sosyal medyada "Siz kardeş misiniz?" yorumları yapılmıştı.

Matthew McConaughey geçtiğimiz günlerde Woody Harrelson'ın üvey kardeşi olabileceğini söyledi. Herkes şaka yaptığını sanıyordu. Fakat önceki gün Woody Harrelson’ın katıldığı programda yaptığı açıklama iddianın gerçek olabileceğini ortaya çıkardı.

Haberin Devamı

'TARİHLER UYUYOR'

Woody Harrelson "Matthew'ın annesiyle pişmanlıklar hakkında konuşuyorduk. Ona babamın hiç pişmanlığı olmadığını söyledim. Bana 'Babanı ... tanırdım' dedi. O zaman kafamızda soru işaretleri oluştu. Çünkü hem öncesinde verdiği boşluk hem de 'tanırdım' derkenki tonlamasının içinin çok dolu olması şüphe yaratıyordu. Bu konuşmadan sonra Matthew ile matematik hesabı yaptık. Doğumundan 9 ay öncesinde annesi ile babası Teksas'ın batısında 2. kez boşanma sürecindeydi ve benim babam da aynı tarihte aynı yerdeydi" dedi.

 

 

BABASI HAPİSTE ÖLDÜ

Woody Harrelson, DNA testi yaptırmak istediğini ama Matthew McConaughey’in buna yanaşmadığını söyledi.

Matthew McConaughey’in test sonucunda babasını kaybetmekten korktuğunu söyleyen Woody Harrelson, "Bense ona 'Hayır, farklı bir baba ve kardeş kazanırsın' diyorum" diye konuştu.

Haberin Devamı

Woody Harrelson'ın babası Charles Harrelson 1960'ta silahlı soygundan hüküm giymiş ancak mahkemeyle anlaşarak hapse girmemişti. Charles Harrelson 1973'te cinayetten hapse girmiş, 5 yıl sonra iyi halden serbest kalmıştı. Bir yargıcı öldürmekten 1981'de iki kez müebbet hapis cezasına çarptırılan Charles Harrelson, 2007'de cezaevinde ölmüştü.

 

 

REKLAM İDDİASI

Woody Harrelson ve Matthew McConaughey çekimleri yeni başlayan ‘Brother From Another Mother’ (Başka Anneden Kardeşler) adlı bir dizide başrolü paylaşıyor. Oyuncuların ortaya attığı kardeşlik iddiasının dizi için yapılan reklam olabileceği öne sürülüyor.