Dünya Şeytan çıkarmak için polisliği bıraktı! En ürkütücü deneyimini anlattı: Küçük kızın içine girmişti

Şeytan çıkarmak için polisliği bıraktı! En ürkütücü deneyimini anlattı: Küçük kızın içine girmişti

Paylaş
Şeytan çıkarmak için polisliği bıraktı! En ürkütücü deneyimini anlattı: Küçük kızın içine girmişti

New York'ta polis memuru olarak çalışan Chris Deflorio, sokaktaki kötülüklerin ardından iblislerle de savaşabilmek için işinden ayrıldı. Şeytan çıkarmak için din adamı olan Chris, yaşadığı ürkütücü deneyimleri anlattı. Bunların arasında kanla kaplı duvarlar ve yerde adeta yılan gibi sürünen kurbanlar da var.

Derleyen: Mine Bozkurt | Eski polis memuru Chris Deflorio, için sokaklardaki suçlulardan daha kötü olan şey şeytanın ta kendisiydi. 19 yıl boyunca New York Polis Teşkilatı'nda çalışan Chiris, 2003 yılında radikal bir karar vererek işinden ayrıldı. Bu andan itibaren artık Chris'in en büyük kovalamacası şeytanla oldu. 

Haberin Devamı

Chris Deflorio, polisliği bıraktıktan sonra iblislerle savaşabilmek için kar amacı gütmeyen New York Demonic Investigation'ı kurdu. Bu sayede kilisenin boşluklarını kapatmayı hedefliyor. Deneyimlerini Newsweek'e anlatan Chris, şeytanın ele geçirdiğine inandığı bir adamla ilk kez karşılaştığında Afrika'da bir göreve gitmişti. Adamın alışılmadık sesler çıkardığını söyleyen Chris, adeta bir yılan gibi yerde süründüğünü açıkladı.

'DAHA ÖNCE HİÇ GÖRMEDİĞİM BİR KÖTÜLÜKTÜ'

Chris şunları söyledi:

Bakışlarımız kilitledi ve saf kötülüğü gördüm.  Kolluk kuvvetlerinde geçirdiğim onca yıl boyunca daha önce hiç görmediğim bir kötülüktü.

Çevredekilerden bazıları bunun sadece bir nöbet olduğunu iddia ederken, Chris daha yüksek bir gücün işin içinde olduğundan emindi. "Tanrı ve şeytanın, iyi ve kötünün savaştığını gördüm" diyen Chris, polislik yeteneklerini de kurbanların üzerinde sık sık uyguladığını ifade etti. 

Haberin Devamı

Chris, şeytan çıkarma işiyle ilgili ayda 100 çağrıya cevap verdiğini söylüyor. Chris, "Eşim ve ben ülkenin her yerini ziyaret ettiğimiz zaman polisliğim devreye giriyor. Bir evi ziyaret ettiğimizde sadece iddiaları değil, insanları da araştırırım" dedi. 

UNUTAMADIĞI VAKA

Chris, Connecticut'ta yaşlı bir kadın ve dört yaşındaki toruyla ilgili yaşadığı 'unutulmaz bir vakayı' anlattı. Yaşlı kadın ve torunu, oturdukları mülke yeni taşınmışlardı ve evin daha önce 'şeytani bir cadıya' ait olduğunu bilmiyorlardı. 

Yaşlı kadın gecenin bir yarısında evin içinde yürüme ve vurma sesleri duyabildiğini, duvarların her tarafında kanlı el izleri ve işaretler görebildiğini söylemişti. Ayrıca evde ayinsel bir daire şeklinde çivilenmiş hayvan kafatasları buluyordu. 

Chris, küçük kızın şeytanın resmini çizebildiğini ve çıkardığı sesleri taklit edebildiğini keşfetti. Küçük kızın şeytanla bir bağı vardı. 

Mülkü araştırmak için polis becerilerini kullandıktan sonra, tavan arasına gidip şeytan çıkarma ayini gerçekleştirmeye ve her şeyi kaydetmeye başladılar. Chris ayinle ilgili şunları söyledi:

Ben dua ederken yerden bir koku geliyordu. Ailem evin altında hırıltı ve kükreme sesi kaydetti. Küçük kız iblisleri 'arkadaş' olarak anıyordu ve neler olup bittiğini tek tek anlatıyordu.

Chris, tüm yaşanan durumların her zaman 'şeytandan' kaynaklanmadığını, bazen de akıl hastalıklarının sorumlu olduğunu söylüyor.