Gündem Durmak bilmedi: 1 ölü 5 yaralı

Durmak bilmedi: 1 ölü 5 yaralı

Paylaş
Durmak bilmedi: 1 ölü 5 yaralı

Erzurum'da, rampa aşağı inişte kontrolden çıkan otomobil, kaldırımdaki yayalara çarptıktan sonra 3.5 metre yükseklikten apartman bahçesine uçtu.

Kaza bugün saat 11.30 sıralarında Palandöken Kayak Merkezi'ne giden yolda meydana geldi. 23 yaşındaki Cafer Karakaş, yönetimindeki otomobille Palandöken Kayak Merkezi'nden inerken, Osmanbektaş Mahallesi 2'nci Cadde girişinde kavşaktan geçmeye çalışan İbrahim Hakkı Ataoğlu yönetimindeki 25 FF 680 plakalı otomobile çarpmamak için yolun sağına doğru manevra yaptı.

Haberin Devamı

Sürücünün direksiyon kontrolünü yitirdiği otomobil, yaya kaldırımında yürüyen anne ve oğla çarptıktan sonra, 3.5 metre yüksekliğindeki istinat duvarından apartman bahçesine uçtu. Kazada, otomobil sürücüsü Cafer Karakaş ile araçta bulunan Halit Cengiz (24), Mustafa Salih Reçber (27), Erol Çetinkaya (26) ile anne Hülya Akpınar ile oğlu Muhammet Akpınar yaralandı.

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer3966","3966","201011","3966-3.jpg");

Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Erzurum'daki Bölge Eğitim, Palandöken ve Aziziye Araşırma hastanelerine kaldırıldı. Aziziye Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Muhammet Akpınar, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Trafik kazası meydana geldiği saatte apartman bahçesinde kimsenin olmaması ise daha büyük bir faciayı önledi.

Haberin Devamı

Salih TEKİN/ERZURUM, (DHA)