Ekonomi Gecesi 29 TL'ye Kapadokya!

Gecesi 29 TL'ye Kapadokya!

Paylaş
Gecesi 29 TL'ye Kapadokya!

İç turizmin canlandırılmasına yönelik faaliyetler kapsamında harekete geçen Dorak Holding, turizmde bir ilki gerçekleştiriyor. İştirakleri arasında bulunan 211 odalı Ramada Cappadocia'da gecelik konaklama fiyatını 29 liraya çeken yetkililer, bölge esnafına destek olmak için de yemek servisi yapmayacak

Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde bulunan Ramada Cappadocia, Türk turizminde bir ilke imza atıyor. Hem tatil, hem de iş toplantıları için özel olarak tasarlanan 211 odalı Ramada Cappadocia, 15 Nisan – 15 Mayıs tarihleri arasında misafirlerini gecelik 29 liraya ağırlayacak. Beş yıldızlı otelin özenle dekore edilmiş olan tüm odaları her türlü konfora sahip. Otelde restoranların kapalı olacağı kampanya süresince misafirler yemek başta olmak üzere diğer ihtiyaçları için bölge esnafına yönlendirilecek.

'İÇ TURİZMİ CANLANDIRMAK, ESNAFA KAZANDIRMAK İÇİN'


Bölgenin en büyük turizm yatırım grubu olarak iç turizmin canlandırılması adına böyle bir kampanyayı hayata geçirdiklerini belirten Dorak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Serdar Körükçü, “Kapadokya’yı yaşamayan kalmasın” sloganıyla büyük bir kurtarma projesine başlattıklarının altını çiziyor.

BÖLGE TURİZMİNDE YÜZDE 70'E VARAN DÜŞÜŞ


Bölge turizminde geçtiğimiz yıllara oranla yüzde 70’lere varan bir düşüş yaşandığını hatırlatan Ahmet Serdar Körükçü, “Sayın cumhurbaşkanımızın da telkinleriyle yönümüzü iç pazara döndürdük. ‘Kapadokya’yı yaşamayan kalmasın’ diyoruz ve bunu bölgeyi kurtarma projesi olarak görüyoruz. Misafirlerimiz odalarımızın her türlü konforundan gecelik 29 liraya faydalanabilecekler. Yiyecek başta olmak üzere diğer ihtiyaçları için de kendilerini bölge esnafına yönlendireceğiz. Kapadokya’nın yeniden canlanması ve özlenen eski günlere kavuşabilmesi için iç turizmin önemli bir itici güç olacağına inanıyoruz. Biz de bu bölgeye inanlar olarak üzerimize düşeni yapacağız” dedi.

Turizm yeniden hareketlenene kadar bu tür kampanyaların farklı alanlarda da devam edeceğini belirten Ahmet Serdar Körükçü, herkesi dünyada eşi benzeri bulunmayan Kapadokya’yı görmeye beklediklerini belirtti.

Haberin Devamı