Ekonomi Janssen Türkiye 17. yaşında!

Janssen Türkiye 17. yaşında!

Paylaş
Janssen Türkiye 17. yaşında!

Dünyanın en büyük sağlık şirketlerinden biri olan Johnson&Johnson'ın ilaç grubu Janssen, Türkiye'deki 17. yılını doldurdu

Merkezi Belçika’da bulunan Janssen’in Türkiye ofisi, 20 Ocak 1999 tarihinde açıldı. Janssen Türkiye kuruluşundan bu yana psikiyatri, onkoloji, algoloji, enfeksiyon, iç hastalıkları, nöroloji, dermatoloji, diyabet ve immünoloji alanlarında insan sağlığını yenilikçi ürünleri ve sağlık çözümleriyle iyileştirmek amacıyla paydaşlarıyla iş birliği içinde çalışıyor.

2014 yılında Johnson&Johnson 8,5 milyar dolarla AR&GE çalışmalarına en fazla yatırım yapan ilk üç ilaç şirketinden biri olurken Janssen Türkiye de 2009’dan bu yana klinik çalışmalara yaklaşık 25 milyon TL yatırımda bulundu.

Yoğun bir Ar-Ge çalışması gerektiren çığır açan yenilikçi bilime odaklanan Janssen, Türkiye’de 17 yıldır faaliyette olan bir şirket olarak 2009 yılından beri Türkiye’de 10 yeni ürünün lansmanını gerçekleştirdi. Janssen Türkiye bugün 206 kişiye istihdam sağlarken Janssen’in de parçası olduğu Johnson&Johnson şirketler grubu Türkiye'de toplam 523 kişilik bir ekiple iş gücüne katkıda bulunuyor.

Haberin Devamı