Ekonomi RTK Genel Kurulu Antalya'da yapıldı

RTK Genel Kurulu Antalya'da yapıldı

Paylaş
RTK Genel Kurulu Antalya'da yapıldı

Avrupa'nın 7 bin bayiden oluşan turizm sektörünün en büyük oluşumunun zincir kuruluşu RTK, 2015 Genel Kurulu'nu bu sene Antalya'da yaptı

Avrupa’nın 7.000 seyahat acentasından olusan turizm sektörünün en büyük oluşumunun zincir kurulusu RTK 2015 yılında tüm satış noktaların cirosu Antalya için bir milyar euroluk satış gerçekleştirmesi sevinçle karşılandı. Avrupa'nın en önemli 40 tur operatörünün programlarını müşteriye pazarlayan RTK seyahat acentası zincir kurulusu bu yıl 2015 Genel Kurulunu Belek'te bulunan Gloria Serenity Hotels&Resort'ta gerçekleştirdi.

Haberin Devamı



Genel Kurula Özaltın Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Özaltın, eski Avpa Birliği Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Turizmci Vural Öger, özellikle Almanya – Türkiye ilişkilerinde başarılı çalışmalar yapan Hüseyin Baraner ve birçok yerli ve yabancı işadamı katlıldğı toplantıda RTK Başkanı Thomas Bösl konuklara yaptığı açıklamada; "İlk defa genel kurulumuzu Antalya’da yapıyoruz. Özaltın Holding nezninde Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Özaltın’a bize yaptığı ev sahipliğinden dolayı teşekkür ediyorum. Partnerimiz Türkiye’ye destek adı altında yapılan bu çalışmada bize mükemmel bir ev sahipliği yaptı. Bundan sonra bizim Türkiye’ye bakışımızı daha da pozitif hale getirdi. Önümüzdeki sezonlardan itibaren Türkiye’ye ne kadar daha turist gönderebiliriz, şimdiden çalışmalarımıza başlayacağız” diyerek övgüler yağdırdı.

Haberin Devamı


Özaltın Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Özaltın ise yaptığı açıklamada; “Holding bünyemizde bulunan Serenity Otelimizde gerçekleşen RTK Genel Kurulu için bizi seçmeleri bizim için ayrıca mutluluk oldu. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Ayrıca; şu anda burada olamayan tüm dünya seyahat acentelarına Türkiye’yi tercih ettikleri için çok teşekkür ediyorum" dedi.

İHA