Ekonomi Tuba Ünsal'dan Prima ve UNICEF'in kampanyasına destek

Tuba Ünsal'dan Prima ve UNICEF'in kampanyasına destek

Paylaş
Tuba Ünsal'dan Prima ve UNICEF'in kampanyasına destek

Prima, UNICEF'le yürüttüğü “1 Paket = Hayat Kurtaran 1 Aşı” kampanyasının 10. Yılını #1HayatDiliyoruz etiketi ile başlattı

Tuba Ünsal, P&G’nin önde gelen bebek bezi markası Prima’nın bugün ve yarının bebeklerinin sağlıklı ve mutlu gelişimini sağlamak amacıyla UNICEF’le birlikte başlattığı 1 Paket = Hayat Kurtaran 1 Aşı kampanyasının 10. yılında CarrefourSA’da annelerle buluştu. CarrefourSA İçerenköy mağazasında gerçekleştirilen etkinlikte kampanya hakkında hissettiklerini ve annelik deneyimlerini annelerle paylaşan Tuba Ünsal, 10. yıl pastasındaki mumu da bir hayat dileyerek üfledi.

2006 yılından bu yana dünya genelinde 300 bin aşı bağışlanarak 17 ülkede anne ve yenidoğan tetanosunun yok edildiği ve 500 bin bebeğin hayatının kurtarıldığı kampanyada satın alınan her UNICEF logolu Prima paketleri ile UNICEF’e bir Anne ve Yenidoğan Tetanosu aşısı değerinde bağış yapılacak.

Prima ve UNICEF işbirliğinde yürütülen 1 Paket = Hayat Kurtaran 1 Aşı kampanyasına ilişkin videolar aşağıdaki bağlantılardan izlenebiliyor.

Haberin Devamı