Ekonomi ANSİAD 22'nci yaşını kutladı

ANSİAD 22'nci yaşını kutladı

Paylaş
ANSİAD 22'nci yaşını kutladı

Antalya Sanayici ve İşadamları Derneği'nin 22'nci kuruluşu yıldönümü nedeniyle düzenlenen 2011 yılı 'Kültür ve Sanat Ödülleri', 'Yılın Medya Ödülleri' ve 'Yılın Başarılı İşadamı Ödülü' sahiplerine teslim edildi

Ödül törenine Antalyalı birçok işadamı ve davetli katıldı. ANSİAD Yüksek Danışma Kurulu tarafından yapılan değerlendirmede Yüksel Tohumculuk Genel Müdürü ve Araştırma Müdürü Mehmet Yüksel ‘Yılın Başarılı İşadamı’ ödülünü aldı. Mehmet Yüksel’in ödülünü Vali Yardımcısı Nuri Ziya Türkdoğan verdi. Yılın Medya Ödülleri kategorisinde ise Hürriyet Gazetesi Ekonomi Müdürü Vahap Munyar, ANSİAD Özel Ödülü’ne layık görüldü.

Vahap Munyar’ın ödülü Ak Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç tarafından Hürriyet Gazetesi Akdeniz Temsilcisi Hayri Dizerkonca’ya verildi. Törende Akdeniz Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Arkeoloji Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Nevzat Çevik ve Taş Ustası Mehmet Işıklı ise Yılın Kültür ve Sanat Ödüllerini aldı.

Antalya siyaset, bürokrasi ve iş dünyasından çok sayıda isminler aldığı gecede konuşan ANSİAD Ergin Civan, 2011’de Türkiye’nin ekonomisinin yüksek potansiyelini gösterdiğini belirterek, Antalya’nın da başarılı bir yılı geride bıraktığını söyledi. Antalya’nın Expo 2016 gibi büyük olaylara odaklanması gerektiğine de değinen Civan, Antalya’nın özellikle kış aylarındaki kirli havası ve trafik sorunlarını gündeme getirdi.

Mehmet ÇINAR/ ANTALYA, (DHA)

Haberin Devamı