Ekonomi IAAPA Expo'da üç önemli anlaşma

IAAPA Expo'da üç önemli anlaşma

Paylaş
IAAPA Expo'da üç önemli anlaşma

Şehir mimarisi alanında faaliyet gösteren Outdoor Factory, IAAPA Expo'dan üç anlaşmayla döndü. Şirket Kuzey Amerika, Güney Amerika'da ve Hindistan’da yapılacak üç projeye imza atıldığını duyurdu.

Yapılan açıklamada Kuzey Amerika'da bir tema park tasarımı, Güney Amerika'da  bir temalı eğlence merkezi tasarımı ve Hindistan’da ise yine sıfırdan kurulacak bir temalı eğlence merkezi tasarımı anlaşmasına imza atıldığı belirtildi. 

Haberin Devamı

IAAPA Expo, sektördeki en önemli buluşma noktası olduğuna dikkat çeken Outdoor Factory Kurucu Ortağı Suphi Aydıner, “Gururla belirtiyoruz ki, Outdoor Factory olarak bu etkinliğe hem katılımcı hem de global sponsor olarak yer alıyoruz. Bu değerli platform, sadece işimizi tanıtmakla kalmıyor, aynı zamanda sektördeki en son teknoloji ve trendleri takip etmemize, inovasyonları keşfetmemize ve en önemlisi, sektör profesyonelleri ile doğrudan etkileşimde bulunarak değerli iş ilişkileri kurmamıza olanak tanıyor. Ayrıca, bu yılki fuarın bizim için ayrı bir önemi var; çünkü Outdoor Factory olarak, IAAPA Expo'da üç önemli anlaşmaya imza attık. Kuzey Amerika'da bir tema park tasarımı, Güney Amerika'da ise bir temalı eğlence merkezi tasarımı ve Hindistan’da da yine sıfırdan kurulacak bir temalı eğlence merkezi tasarımı” diye konuştu.

Haberin Devamı