Ekonomi Ayhan Tekstil İtalya'da...

Ayhan Tekstil İtalya'da...

Paylaş
Ayhan Tekstil İtalya'da...

Tekstil sektörünün önde gelen firmalarından Ayhan Tekstil, İtalya'nın gözde şehirlerinden Milano'da mağaza açıyor

Dünyanın moda merkezlerinden biri olarak kabul edilen İtalya’da mağaza açmaya hazırlanan Ayhan Tekstil, yılbaşı öncesinde Milano’daki mağazalarının hizmete gireceğini açıkladı.

Haberin Devamı

Yurt içinde ve yurt dışında 20’yi aşkın mağazası olduğunu söyleyen Ayhan Tekstil'in yönetim kurulu üyesi Cem Karabulut, önümüzdeki 2 yıl içerisinde, tüm Avrupa ülkelerinde mağaza açmak hedefinde olduklarını belirtti.

Türk kadınları tarafından uzun yıllardır çok sevilen bir bayan giyim markası olduklarını söyleyen Karabulut, İsrail, Filistin, Rusya, Mekadonya, Mısır gibi bir çok ülkede mağazaları ve corner’ları olduğunu, yeni yıl hedeflerinin, Avrupa'nın tanınmış ülkelerinde kendi mağazalarını açmak olduğunu vurguladı.

Marka ile ilgili en büyük hayallerinden birinin dünya markaları arasına girmek olduğunu da söyleyen Karabulut, Milano’da açmaya hazırlandıkları mağazanın bir basamak olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

Geçmiş yıllara nazaran, Türk tekstilinin çok ileri safhalara geldiğini belirten Karabulut, Türk markalarının da artık dünyaya açılmaları gerektiğini, isim yapmış bir çok yabancı markadan çok daha iyi markaların Türkiye’de olduğunu söyledi.