Ekonomi TOGG'da TV keyfine büyük ilgi

TOGG'da TV keyfine büyük ilgi

Paylaş
TOGG'da TV keyfine büyük ilgi

Yayın platformu D-Smart GO ile Türkiye’nin otomobili Togg’un işbirliği büyük ilgi görüyor.

Togg T10X sürücüleri, Tru. Store çevrimiçi uygulama mağazasından D-Smart GO’yu indirmeye başladı. Canlı TV özelliği ile hizmete sunulan platform, sınıfının en büyük bilgi ve eğlence ekranına sahip olan T10X kullanıcıları tarafından beğeniyle karşılandı. Nisandan itibaren T10X’te erişime açılan D-Smart GO, Togg sahiplerinin yüzde 80’i tarafından kullanılmaya başlandı.

Haberin Devamı

3 GÜN GERİ ALINABİLİYOR

Kullanıcılar, platform üzerinden 100’den fazla TV kanalına canlı olarak ulaşabiliyor. Ayrıca filmden diziye, haberden spora, çocuktan belgesele 100’ü aşkın ulusal ve D-Smart GO’ya özel kanalla hizmet veren platformda yayınlar, 72 saat yani 3 gün geri alınabiliyor. Togg T10X’te sürücüler, D-Smart GO’yu sadece park halindeyken izleyebiliyor. Seyahat sırasında yolcu ekranı açık kalırken sürücünün dikkatini dağıtmaması için ana ekran kapanıyor.

12 AY BOYUNCA ÜCRETSİZ

Fikri mülkiyet haklarına Türkiye’nin sahip olduğu, küresel mobilite teknolojileri markası olan Togg’un T10X modeli sahipleri, platformu 12 ay boyunca ücretsiz olarak kullanabilecek. D-Smart GO; arşivinde bulunan film, dizi, belgesel, çocuk, yaşam içeriklerinin yer aldığı ve her gün yenilenen “Seç İzle” seçeneğini Togg T10X için test etmeye başladı. 2025 ile birlikte “Seç İzle” seçeneği, Togg kullanıcılarının hizmetine sunulacak.

Haberin Devamı
D-Smart GO, TOGG kullanıcılarından tam not aldı