Ekonomi WOODIST 2023 Fuarı kapılarını açıyor

WOODIST 2023 Fuarı kapılarını açıyor

Paylaş
WOODIST 2023 Fuarı kapılarını açıyor

Yaşam alanlarına konfor katan mobilyanın ağaç ile başlayıp, ahşap ile son bulan yolculuğuna eşlik eden sürecin paydaşları, WOODIST 2023 Ağaç İşleme Makineleri ve Yan Sanayi Fuarı ile İstanbul’da buluşacak.

Fuarcılık alanında Türkiye’nin en önemli sektör markalarından biri olan Nobel Expo Uluslararası Fuarcılık tarafından düzenlenecek organizasyon, 15 Haziran’da katılımcı ve ziyaretçilerine kapılarını açacak. İstanbul Fuar Merkezi’nin ev sahipliği yapacağı WOODIST 2023 Ağaç İşleme Makineleri ve Yan Sanayi Fuarı, 18 Haziran akşamı son bulacak. Fuar süresince katılımcı markaların yanı sıra 25 ülkeden 10 binin üzerinde profesyonel ziyaretçi ağırlanacak.

Haberin Devamı

Ağaç işlemeden aksesuar üretimine kadar çok geniş yelpazede son teknoloji ürünü onlarca makinenin görücüye çıkacağı fuarda ABD, Azerbaycan, Cezayir, Fas, Filistin, Gürcistan, Kosova, Kuveyt, Libya, Lübnan, Sırbistan, Sudan, Tunus, Umman ve Ürdün’den satın almacılar yer alacak. Organizasyonda mobilya, ahşap ve aksesuar sektörlerinden temsilcilerin yanı sıra iç mimarlar, tasarımcılar, marangozlar, ustalar, mühendisler, inşaat şirketleri, taşeronlar, tedarikçiler, yatırımcılar ve iş geliştirme profesyonelleri de ağırlanacak.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), KOSGEB, Türkiye Ağaç İşleri Federasyonu ve Ağaç İşleri Platformu da WOODIST 2023’te destekleyici olarak yer alacak.