Ekonomi Yeni seriye 1 milyar euro yatırım yapacak

Yeni seriye 1 milyar euro yatırım yapacak

Paylaş
Yeni seriye 1 milyar euro yatırım yapacak

IVECO, tarihinin en büyük yatırımını yaptı. Marka, 1 milyar euroluk yeni yatırımla tüm ürün ve hizmet yelpazesini yenileme kararı aldı.

IVECO, tarihinde ilk kez 1 milyar Euro’luk yatırımla tüm ürün yelpazesini tek seferde yeniledi. İtalyan üretici, son teknoloji ürünü seriyi geliştirirken iş verimliliği, sürücü deneyimi, sürdürülebilirlik ve bağlanabilirlik öğelerine odaklandı. Sürücülerin hayatlarını hem daha kolay hem daha konforlu hale getirmeyi amaçlayan, yenilikler tüm araç sistemlerini kapsayacak.

Haberin Devamı

KAPSAMLI YENİLİKLER

Markanın yaptığı iyileştirmeler, ağır hizmet segmentinde son teknoloji ürünü bir motorun piyasaya sürülmesi gibi itiş gücünden, sürücü odaklı yeniliklere işlevsellikten ergonomiye kadar en ufak detayları da kapsıyor. Geliştirmeler daha güvenli sürüş için gelişmiş teknolojiye sahip gelişmiş insan-makine arayüzüne kadar uzanan tüm alanlara dokunuyor.

YÜZDE 10 YAKIT VERİMLİLİĞİ

Önce Busworld 2023’te duyurusunu gerçekleştirdiği yeni marka kimliği, IVECO’nun tarihinde yeni bir dönemin başlangıcını da işaret ediyor. Barselona’daki lansmanla yenilenmiş tüm ürün yelpazesini ve hizmetlerini tanıtan marka, tüm yeni serisindeki araçlarda yüzde 10’luk bir yakıt verimliliği de sunacağını açıkladı. Yeni seri ülkemize 2024’ün ikinci yarısında gelecek.

Haberin Devamı

ALTERNATİFLER ÇOĞALIYOR

Elektrikli araç alternatiflerinin geliştirilmesini hızlandıran marka Almanya’nın Ulm kentinde ilk IVECO ağır hizmet tipi elektrikli kamyonu ürettiği özel bir üretim merkezi kurdu. Araçları ve gereksinimleri etrafında 360 derecelik bir ekosistem oluşturarak müşterilerin işleriyle daha bağlantılı hale geldi ve hizmet stratejisinde bir adım daha ileri gitti.