Osman Şenher Ektiğini biçersin
HABERİ PAYLAŞ

Ektiğini biçersin

Rijkaard Galatasaray’da başarılı olamadığı için gönderildi. Adam yerden yere vuruldu. Galatasaray’ı perişan ettiği söylendi. Her neyse Hagi geldi. Doğru veya yanlış isim tartışmayacağım. Sadece söylemek istediğim bir şey var; Galatasaray’ın kadrosu yetersiz. Hagi, Fatih Terim veya Mourinho gelse değişen hiçbir şey olmaz. Rijkaard cesur oynatıyordu, Galatasaray her maç yeniliyordu.

[[HAFTAYA]]

Hagi tipik Anadolu takımı taktiğiyle oynatıyor. Önce gol yemeyeceksin, sonra atabilirsen galip gelirsin. Bu taktiğin her maç tutması mümkün değil. Ufak takımlara karşı şanslı olabilirsin, ama büyük takımlara karşı zor. Hagi ve futbolculara sakın kimse kızmasın. Hagi’nin taktiği şu an için ideal. Futbolcular da ne kadar güçleri varsa onları sahaya koyuyorlar.

Haberin Devamı

Netice, liderin 10 puan gerisindesin. Cana, Misimoviç, Kewell, Elano gibi yabancı futbolcuların var. Hiçbirinden faydalanamıyorsun. İyi veya kötü diye bu futbolcuları tartışmayacağım. Bunun analizini tribünde maçı seyredenler zaten yapıyor. Puan cetveline baktığın zaman kimin ne kadar başarılı olduğu ortada. Bir atasözü var, ne ekersen onu biçersin. Galatasaray yönetimi de ne kadar yanlış transferler yaptığını herhalde anlamıştır. Dilerim Arda ve Baros bir an önce düzelir, takıma girerler. Önümüzdeki hafta Manisa, daha sonra Kayseri deplasmanı ve Ali Sami Yen’de Beşiktaş maçları var. Üçü de birbirinden zor maçlar. Liderle puan farkı biraz daha açılırsa, bırakın şampiyonluğu önümüzdeki sezon Avrupa Kupaları’na bile Galatasaray katılamaz

Sıradaki haber yükleniyor...
holder