Gündem En güzel resimli Regaib Kandili mesajları: Kandiliniz mübarek olsun

En güzel resimli Regaib Kandili mesajları: Kandiliniz mübarek olsun

Paylaş
En güzel resimli Regaib Kandili mesajları: Kandiliniz mübarek olsun

Yarın Regaib Kandili... Müslüman vatandaşlar bu özel günde birbirlerine mesaj atarak Regaib Kandili'ni kutluyorlar. Biz de sizler için en güzel resimli Regaib Kandili mesajlarını derledik. Mesajları sevdiklerinizle Whatsapp, Facebook, Instagram gibi sosyal medya mecralarından paylaşabilirsiniz.

İslam alemi Regaib Kandili için heyacanlanmış durumda... Üç ayların başlamasıyla birlikte ilk kandil de Regaib Kandili... Müslüman vatandaşlar birbirlerine mesaj atarak bü önemli ve kutsal günü kutluyorlar. 22 Mart'ı 23 Mart'a bağlayan gece idrak edilecek olan Regaib Kandili için en güzel resimli mesajları sizler için derledik.

Sizler de en güzel Regaib Kandili mesajlarını Whatsapp, Facebook, Instagram yoluyla sevdiklerinize yollayabilirsiniz.

RESİMLİ REGAİB KANDİLİ MESAJLARI

- Bin damla serpilsin yüreğine, bin tatlı mutluluk dolsun günlerine, binbir hayalin gerçekleri bulsun, her türlü duaların kabul olsun, kandilin mübarek olsun...


- Bir kandil gülü savur sevdiklerine, size onlardan gülücükler getirsin öyle içten öyle samimi ol ki göz yaşlarını bile tebessüme çevirsin. Kandiliniz mübarek olsun.

- Bu gece Regaip Kandili. Dua edelim.. Yürekler bir atsın bu gece, günahlarımız affolsun. Hayırlı kandiller.


- Yükü sevgi, özü saygı, gücü barış, süsü hoşgörü olan mübarek Regaip Kandilini kutlarım Allah'a emanet olun.

- Mubarek Regaip kandilinde yaptığınız tüm duaları Allah kabul etsin. Hayırlı kandiller!



- Sofranız afiyetli, paranız bereketli, kararlarınız isabetli, yuvanız muhabbetli, kalbiniz merhametli, bedeniniz sıhhatli, yüzünüz mutlu, kandiliniz kutlu olsun.

- Allah'a kulsun, zülmetler içinde parlayan nursun, senin gibi hakikatlı dostun, kandilin mübarek olsun.


- Ey Rabbim Şu sonsuz Merhamet ve rahmet deryasından bir damla da olsa, nasiplenmeyi hak eden kullarından eyle bizi. Hayırlı Kandiller!

- Ya Rabbi! Sesimizi duyansın, hallerimiz bilensin. Açtık gönlümüzü sana, Sen Sen imdat eyle, Sen affeyle, sen yollarımızı hayır eyle. Melekler daima duacınız olsun. Yüreğiniz ferah, imanının bol olsun. Sevgili Peygamberimiz Şefaatçimiz olsun. Regaip Kandilimiz Mübarek olsun!


-Dua ve ibadetlerinizin kabul olması dileğiyle.. Mevlid Kandiliniz Mübarek Olsun - Kulun Rabbine yakın olduğu gecelerin en önemlisi? Kendisine dua edenleri geri çevirmeyen, günahları bağışlayan, her şeyi bilen, gören ve duyan Yüce Allah tüm dualarımızı kabul etsin. Regaib kandiliniz kutlu olsun.



-Kalpler vardır, sevgiyi yaşatmak için,insanlar vardır, dostluğu paylaşmak için, mübarek günler vardır, Beraberce kutlamak için.Ümit ederiz ki bu mübarek gece, zor günler geçirdiğimiz; fakat gelecek adına umutla dolu olduğumuz su dönemlerde yeniden bir uyanışa vesile olur. Regaib kandiliniz mübarek olsun.


-Ey yüce Peygamber senin hürmetine yaratıldı tüm alemler. Mevlid Kandiliniz Mübarek Olsun, Allah dualarını kabul etsin. -Bugün günlerin en güzeli. Bugün en sevdiğimizin doğum günü. Hepimizin sevgiliye layık olma dileği ile Regaib kandiliniz mübarek olsun.


-Alemlere rahmet olan Peygamber efendimizin doğumunun sembolü Mevlid kandiliniz mübarek olsun. -Allah’ın rahmeti bereketi sizinle olsun Gönül güneşiniz hiç solmasın Yüzünüz aydın Dualarınız Kabul Olsun. Regaib Kandiliniz mübarek olsun.


-Allah hepimize Efendimiz'in(sas)şefkatiyle dünyaya bakabilmeyi nasip etsin.Taşlanırken dahi merhamet etmişti.Mevlid Kandiliniz Mübarek Olsun. -Hu diyelim dilde zikir yurekte şükür olsun. Hayy diyelim iman da aşk ihsan da vuslat olsun.. Regaib Kandiliniz Mübarek Olsun...


-Mübarek günler vardır , beraberce kutlamak için . Regaib Kandiliniz Mübarek Olsun .

-Es -Selamun Aleykum; Nuruyla alemimizi Şereflendiren Efendimizin (s.a.s) Şefaatine nail olmanızı dileriz. Regaib Kandiliniz Mübarek Olsun...