Ekonomi Esnaf bankacılığı

Esnaf bankacılığı

Paylaş
Esnaf bankacılığı

İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Şahismail Şimşek; “Esnafın işini bırakıp, bankacılık hizmetleriyle uğraşmasını önlüyoruz. Yani bir bakıma bankamızı, esnafımızın ayağına götürüyoruz. Müşterilerimizin işlemlerini dijital kanallardan hızlı ve kolay yapabilirler” dedi.

İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Şahismail Şimşek, “Teknolojiyi esnafın ayağına getiriyoruz” diyor. Şimşek “Bankacılık hizmetlerine ulaşmak için esnafın işini bırakıp gitmesinin ne kadar zor olduğunu bildiğimiz için, teknoloji ile Bankamızı esnafımıza getiriyoruz. Esnaf ve gerçek tacir müşterilerimizin işlemlerini dijital kanallardan hızlı ve kolayca yapabilmeleri için ‘İşCep Ticari’ ile birçok yeni özellik sunuyoruz. Halihazırda bankamızın ticari dijital kanallarını kullanmayan gerçek kişi tacir müşterilerimizin, artık bu kanalları kullanmak için şubeye gitmesine veya talimat vermesine gerek yok” diyor.

Haberin Devamı

Pos başvurusu

Şimşek: “Ayrıca, müşterimiz olsun, olmasın tüm esnaf ve gerçek kişi tacirler ile tüm şirketler, isbank.com.tr ‘Anında İşlem’ menüsündeki ticari kredi başvurusu aracılığıyla başlıca ticari kredi ürünlerimize, POS başvurusu ile de POS ürünlerine ilişkin taleplerini şubelerimize iletebiliyor. Bu müşterilerimizin dijital kanallarımızı aktif olarak kullanmasına yönelik olarak sunduğumuz menüleri sürekli zenginleştiriyoruz. Müşterilerimiz İşCep Ticari ile havale ve EFT yapabilir, hesaplar arası para aktarabilir, çoklu para transferlerini onaylayabilir, hesap bilgilerini, POS bilgilerini, çek ve senet bilgilerini görüntüleyebilir, Anında Ticari Kredi başvurusu ve kullanımı yapabilir, ticari kredilerine ilişkin bilgi sorabilir, hesap özeti alabilir, ödeme planı görüntüleyebilir ve BCH, Spot, taksitli ticari kredi borçlarını ödeyebilirler” dedi.

Haberin Devamı

Dijital çözümler

Şahismail Şimşek: “İş Bankası olarak ticari hayatın her aşamasına ve tüm kesimlerine yönelik dijital çözümler getirmeye devam edeceğiz”dedi.