Coşkun Türk Fener geri döndü!
HABERİ PAYLAŞ

Fener geri döndü!

Fenerbahçe sezona futbol olarak değil ama aldığı skorlarla müthiş başlamış 8’de 8 yaparak rekor kırmıştı. Fenerbahçe’yi o zaman iyi futbol oynamıyor diye eleştirdik. Sezonun ikinci yarısında ise bir iki maç hariç iyi oynayan Fenerbahçe kazanamamaya başladı. Ta ki düne kadar. Antalyaspor maçıyla sezon başındaki Fenerbahçe geri döndü. İyi futbol oynamadan özlemle beklenen galibiyet alındı.

Bu galibiyette en önemli etken Bilica, Lugano, Emre, Cristian dörtlüsünün uzun bir aradan sonra birlikte oynamasıydı. Lugano savunmaya agresiflik getirirken, Emre müthiş oynadı. Zaten son maçlarda takımın en diri ve formda futbolcusu o. Andre Santos’un attığı golde asisti yapan da o. Santos’u da attığı şık gol nedeniyle kutlamak gerek. Güiza son vuruşları Santos gibi yapabilse ne kendi saçını başını yolar ne de tribündekiler. Taraftar uzun süre sonra gelen galibiyet nedeniyle mutlu oldu, ancak özellikle son 20 dakikada oynanan futbol can sıkıcıydı.

Haberin Devamı

Şampiyonluğa oynayan, büyük olduğunu iddia eden bir takımın teknik direktörü 1-0’ı koruyayım diye son 20 dakikayı 7 savunmacı ile oynamaz. Futbolcular zaman geçsin diye ellerine geçen her fırsatı fair play ruhuna aykırı olarak kullanmaz. Hatta top toplayıcı çocuk sahaya fazladan bir top atmaz. Ve gelelim hakem Gezer’e. Emre’ye yapılan hareketin penaltıdan başka tarifi yoktur. Hemen önünde olan bu pozisyona nasıl devam der anlamak mümkün değil. Ayrıca Bilica’nın, Necati Ateş’e yaptığı faul de bana göre penaltıydı.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder