Spor Fener'e Kadıköy'de şok

Fener'e Kadıköy'de şok

Paylaş
Fener'e Kadıköy'de şok

UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanş maçında Fenerbahçe sahasında Yunan temsilcisi PAOK ile 1-1 berabere kalarak UEFA Avrupa Ligi'ne veda etti

İlk maçı PAOK takımı sahasında 1-0 kazanmıştı. Fenerbahçe rövanşta Yunan temsilcisini sahasında konuk etti. Sarı-lacivertli temsilcimiz 50'de Emre ile 1-0 öne geçti ve 90 dakika bu şekilde sona erdi. Karşılaşma uzatmalara gitti.

Haberin Devamı

102. dakikada PAOK takımı Müslimovic'in golüyle 1-1'lik beraberliği yakaladı. Karşılaşma bu skorla sona erdi ve sarı-lacivertli takım Avrupa defterini kapattı.

KADIKÖY'DE OLAY ÇIKTI

Fenerbahçe - Paok maçı öncesi olaylar çıktı. Paok taraftarlarını taşıyan otobüsler geniş güvenlik önlemleri altında , Şükrü Saraçoğlu stadyumuna yanaştı. Bu sırada stadyum önünde bekleyen Fenerbahçe taraftarlarıyla, otobüsden inen Paok taraftarları arasında karşılıklı tezahüratlar başladı.

Bir süre sonra iki taraftar grubu birbirlerine şişe ve su fırlatmaya başladı. araya giren polis taraftarların sıcak temasını engellerken, çok sayıda kişi gözaltına alındı. Paok taraftarları görüntü çeken gazetecilere de saldırdı. Polis olayları bastırmak için havaya ateş açtı.

Haberin Devamı

MUHABİRLERE SALDIRDILAR

Paok taraftarı, tribünlerden attıkları maddeler nedeniyle 2 foto muhabirini yaraladı. Yunanistan temsilcisi Paok takımının taraftarları, Fenerbahçe ile oynanılan maçta tribünlerden, sahaya çakmak ve bayrak sopaları attı.

Saha kenarında görev yapan 2 foto muhabiri ise, kendilerine isabet eden bu maddelerden dolayı yaralandı.

YUNANLI TARAFTARLAR TAKIMLARINI YALNIZ BIRAKMADI

Selanik'ten sabah otobüslerle çıkarak, geniş güvenlik önlemleri altında İstanbul'a gelen PAOK taraftarları, takımlarını yalnız bırakmadı. Yunanlı taraftarlar kendilerine ayrılan tribünde takımlarını desteklerken, tribüne Yunanistan bayrağı ve çeşitli pankartlar astı. Yunanlı taraftarlara ayrılan 2 bin 500 biletin tamamının satıldığı bildirilirken, bazı taraftarlar maç başladıktan sonra stada girebildi.

Yunanlı taraftarlar ile Fenerbahçeli taraftarlar arasında tribünlerde boşluklar bırakılırken, araya özel güvenlik elemanları yerleştirildi. Yunanlı taraftarlarının bulunduğu tribünün önünde ise çevik kuvvet polisleri bekledi.

Bu arada, PAOK taraftarlarının bulunduğu tribünün üstüne ağ çekildi. Öte yandan, karşılaşmanın başlamasına 1 saat 15 dakika kala bir grup Yunan taraftar, saha içinden tribünlere alındı. Bu sırada Fenerbahçeli taraftarlar, bu gruba tepki gösterirken, “Fatih Sultan Mehmet” diye tezahürat yaptı.

Haberin Devamı