Ekonomi Fiyatını kıyaslamadan araç kiralamayın

Fiyatını kıyaslamadan araç kiralamayın

Paylaş
Fiyatını kıyaslamadan araç kiralamayın

“Yolcu 360” Türkiye’de bir ilke imza atarak, araç kiralamak isteyenlere binlerce seçeneği en uygun fiyatla bulma fırsatı sunuyor.

Günlük araç kiralama önceki dönemlerde ülkemizde, lüks bir hizmet olarak algılanırken, artık günümüzde bir ihtiyaç haline geldi. Tüketiciler gerek turizm gerekse iş seyahatlerinde yoğun olarak kullandıkları “rent a car” (günlük araç kiralama) hizmetlerini artık en “verimli” şekilde alabilecek.

Fiyatını kıyaslamadan araç kiralamayın

‘’ARAÇ KİRALAMAK NE KOLAYMIŞ’’

Güçlü bir iletişim kampanyası ile sektördeki varlığını pekiştiren ,”Yolcu360” hizmeti ‘’Araç Kiralamak Ne Kolaymış…’’ konseptiyle tüketicilere en uygun çözümü sunuyor. “Yolcu360”, misafir memnuniyetini öncelik edinerek, tamamen yerli bir yazılım altyapısı ve teknoloji ile tüketicilere hizmet sunmayı hedefliyor.

Günlük araç kiralama pazarındaki hızlı büyüme, gerek günlük araç kiralama firmaları ve gerekse tüketiciler açısından farklı ihtiyaçları beraberinde getiriyor. Tüketiciler en doğru fiyat ve süratli şekilde günlük kiralık araç ihtiyaçlarını yolcu360.com web hizmeti sayesinde karşılayabiliyor. Siteden dizel, otomatik, benzinli, SUV vb. özelliklerindeki araçları ihtiyaçlarına göre seçerek firmalar arasındaki fiyat farklarını görebiliyorlar. Böylece en ekonomik seçim yapılabiliyor.

Fiyatını kıyaslamadan araç kiralamayın

“OTOMOBİLİ SEÇ 9 TAKSİTLE ÖDE”

Onlarca araç kiralama firmasını, milyonlarca tüketici ile buluşturan yolcu360.com misafirlerinin güvenle araç kiralayabilecekleri, üstelik 9 taksit ile ödeme yapabilecekleri bir internet sitesi. Araç kiralamak isteyen tüketici siteye girerek dilediği aracı, onlarca araç kiralama firması arasından; fiyat, marka, model ve model özelliklerini kıyaslayarak, güvenle kiralayabiliyor. yolcu360.com seyahat planınız değiştiğinde paranızın tamamını iade alabileceğiniz çözümler de sunuyor.

Fiyatını kıyaslamadan araç kiralamayın

“CEPTEN DE KİRALANABİLİYOR”

Yolcu360.com internet sitesinden veya iOS ve Android mağazalarından indirebilen mobil uygulama ile üye olan kullanıcılar, kayıtlı bilgilerini tekrar tekrar girmek zorunda kalmıyor. Üye olan misafirlere sadece 2 dakika içinde dilediği aracı kiralamanın kolaylığını yaşatan “Yolcu360” çok yakında sunacağı yenilikler ile araç kiralamaı daha da verimli hale getirecek uygulamaları devreye almayı planlıyor.


Haberin Devamı