Osman Şenher Futbol ziyafeti
HABERİ PAYLAŞ

Futbol ziyafeti

Ali Sami Yen Stadı’nda dün gece Galatasaray ve Kasımpaşa bizlere futbol ziyafeti çekti. Önce Kasımpaşa’dan başlayalım. Teknik direktör Yılmaz Vural’a milyon kere helal olsun. O mütevazı kadrosuyla taş gibi bir takım kurmuş. Farklı yenilmelerine rağmen Galatasaray’a kök söktürdüler. Cim Bom’a gelince; UEFA Avrupa Ligi, Ziraat Türkiye Kupası elden gidince futbolcular Süper Lig’e muhteşem bir dönüş yaptılar. ‘Ben devre arası transfer yapmam’ diyenler Lucas Neill, Dos Santos ve Jo’nun dün geceki performansını gördükten sonra ne söyleyecekler?

Haberin Devamı

Keita sağ tarafta, Arda ortada, Santos solda süperdi, Jo ise kaplan gibi bir santrfor. Bu futbolun adına şov denir. Beğendiğim Kasımpaşa karşısında en az 10 pozisyonu da gol yapamadılar. Arda’nın herhalde hayatında en çok koştuğu maçtır. Takımını hırslandırıyor. Dos Santos için ‘Fos Santos’ diyorlardı. Bu Meksikalı herkesi kendine hayran bırakarak maça ağırlığını koyan birinci futbolcuydu.

Servet, Neill mükemmel ikili olmuşlar. Burada en önemlisi Sabri’nin 67 gün sonra takıma dönmesiydi. O kadar çok artı sağladı ki sıfır hata ile oynadı. Caner için sol bekte iyi oynayamıyor diyorduk. O da bizi utandırdı. Dün gecenin iyileri arasındaydı. Ayhan uzun zamandır ilk 11’de oynamıyordu. Sonunda formasını kaptı. Mehmet Topal’la beraber yılmak bilmeyen Emre Toraman ve Murat Erdoğan’la iyi boğuştular ve çoğu zaman da galip geldiler. Sonuçta Galatasaray’dan herkes bir patlama bekliyordu. Futbolcular bunu başardı. Bir de düşünün bu takıma Kewell, Elano ve Baros’un da katıldığını...

Sıradaki haber yükleniyor...
holder